Velkommen til IT-Servicedesk!

Datamaskiner er i dagens undervisning essensiell, derfor er det ekstra leit når ting ikke virker som det skal, og teknologien føles mer som ett hinder enn ett hjelpemiddel. Da er det bare å ta turen innom en av våre IT-Servicedesker, for rask og profesjonell løsning på ditt tekniske problem.

Har du problemer med passord? Trenger hjelp med å få installert Office? Kommer du deg ikke på nett? Har du brukt flere timer på en oppgave du ikke får til å lagre? Dette er bare ett fåtall av tingene vi hjelper elever med daglig.

Har du elev-pc via Møre og Romsdal Fylkeskommune bistår vi også reparasjon av fysiske skader som dekkes av elev-pc forsikringen.

Hjelp kan du få ved å kontakte oss direkte i vår serviceluke, telefon eller e-post.

Åpningstider og lokaliteter:

IT-Servicedesk er åpent fra 08.00-15.30 på alle lokasjonene og du finner oss her:

Avd Fagerlia: IT-Servicedesken ligger i blokk A, tredje etasje rom A361. Bemannet mandag til fredag 08.00 - 15.30.

Avd Latinskolen: IT-servicedesken ligger i nybygget 2.etg rom N27. Bemannet mandag til fredag 08.00 - 15.30.

Avd Volsdalsberga: IT-servicedesken ligger i 4.etg rom 411. Bemannet mandag til fredag 08.00 - 15.30.

Kontaktinformasjon IT-support

E-post: selvbetjening@mrfylke.no