Ferdighetsprøver til musikk, dans og drama

Har du danselinja, dramalinja eller musikklinja på førstevalg vil du få invitasjon til å delta på ferdighetsprøvene våren 2022.

Skriv ut

Denne dagen bruker å være veldig kjekk og du får mulighet til å vise lærerne ved skolen hvem du er og hvorfor du har lyst å begynne her. Utfyllende informasjon om hva du skal forberede deg til vil komme per e-posten. 

  • Sted: C-blokka, Ålesund VGS, lokasjon Fagerlia
  • Dato: 27. og 28. april
  • Klokkeslett: 10.00 til 15.00 med felles oppmøte på c-blokka for felles informasjon.

Musikk 27. og 28. april:

Dere vil ha en fellesøkt hvor dere jobber sammen med gruppa du er på ferdighetsprøver med. I tillegg forbereder du en solo på det instrumentet du søker inn med som fordypningsinstrument. Maks lengde tre minutter. Til slutt vil musikklærerne ha en samtale hvor vi ønsker å bli litt bedre kjent med deg.

Søkere til musikklinja vil få e-post av Grethe Kielland om hvilket instrument du skal ha som fordypningsinstrument.

Dans 28. april

Ha med klær til å kunne danse i. Du KAN  lage en koreografi som du viser til lærerne på maks 1.5 minutt lengde. Dette er valgfritt. Ha med musikken du skal danse til på telefon. I tillegg vil det være en samtale med danselærerne hvor vi ønsker å bli litt bedre kjent med deg.

Drama 28. april:

Ha med klær du kan bevege deg i. Du vil ha en teatertime sammen med de andre søkerne hvor dere skal jobbe med ulike teaterøvelser. Til slutt vil dramalærerne ha en samtale hvor vi ønsker å bli litt bedre kjent med deg. Her ønsker vi at du forbereder deg på disse tre spørsmålene:

Hvorfor vil du gå dramalinja?

Hvilke forventninger har du til å gå på dramalinja om du skulle få plass?

Hva er du god på? 

Gled deg!

Vi håper alle som har musikk, dans eller drama på førstevalg velger å komme på ferdighetsprøvene. Vi kan love deg en kjekk dag sammen med de andre søkerne. I tillegg er dette en mulighet til å få ekstrapoeng som kan hjelpe deg til å få plass.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med avdelingsleder Endre Volden.

 

 

Kontakt