Skolebevis på mobilen

Digitalt skolebevis på mobilen

Skolen benytter "PocketID" som digitalt skolebevis.
Hver høst blir det tatt nye bilder bilder av alle elever. Dette bildet brukes på det digitale skolebeviset.

Skolebeviset er ikke godkjent som legitimasjon i bank eller post, men en digital løsning hvor du har "kortet" ditt i en app på smarttelefonen din. Det er godkjent som bevis på buss/tog og andre steder hvor en kan få elev-/studentrabatter.

Last ned appen "PocketID" fra Appstore eller Google Play og logg på med ditt Feide-brukernavn og passord.

Hvis du har noen spørsmål kan du henvende deg i resepsjonen.

Skolebevis på mobiltelefonen.jpg

1. Last ned

2. Logg inn

• Logg inn i mobilappen med din private FEIDE-id

3. Bekreft bilde eller ta nytt

• Bekreft skolefoto av deg selv eller ta selvportrett. Det er viktig at bildet er av god kvalitet siden det skal både inn i det skoleadministrative systemet og brukes på elevbeviset ditt. Etter skolefotograferingen i september legges fotografens automatisk inn i pocketID.
    • Ansiktet skal være godt opplyst
    • Ikke ta bilde i sterkt motlys
    • Ikke dekk til ansikt
    • Ingen snapchatfilter eller lignende

4. Løsningen er klar til bruk!

NB! Elevens bilde blir låst etter at eleven har godkjent bildet, kun skolen kan tilbakestille bildet.