Ålesund VGS > NYHETER > MK besøkte KUBE

Vestlandsutstillingen

Vestlandsutstillingen 2009 åpnet på kunstmuseet KUBE i helgen under temaet "Kærlighed". Klasse 1MK2 ved Ålesund vg skole tok turen ut av klasserommet for å undersøke hva som rører seg i moderne kunst på Vestlandet.

Hva er kjærlighet? Elevene fra MK ble engasjert.

Elevene fra Medier og kommunikasjon ble møtt av formidlingsansvarlig Tom som førte oss gjennom videokunst, installasjoner, maleri, tegning, foto og lignende.

Ikke alt kan læres i klasserommet og denne turen ble et inspirerende dykk ned i den ubegripelige kjærlighetens vesen.

På bildet nedafor ser det ut som om kunstneren har gått amokk med borremaskin på kjøkkenbord og stoler. Hva kan dette fortelle oss om kjærlighet? Det ble et spennende møte mellom elever og mange forskjellige kunstuttrykk på KUBE.

Av Siv Sundnes, MK-lærer