Ålesund VGS > NYHETER > 3ID på La Santa

Idrettsklassen på studietur til La Santa

En drømmeuke for hele gjengen da Vg3 Idrettsfag var på treningsleir på Lanzarote i november. Her var det sol og trening hele dagene. Elevene hadde mange ulike sportsgrener å velge i.

En drømmeuke for hele gjengen da Vg 3 Idrettsfag var på treningsleir i november 2008. Turen gikk til Club La Santa på Lanzarote.
Lanzarote er en av 7 kanariske øyer, beliggende ca. 150 km fra den afrikanske kysten. Med Saharas høye temperaturer mot øst og Golfstrømmen mot vest, er det et perfekt klima med 20-28 grader året rundt.

Club La Santa er verdens førende sports- og familiesenter. Et paradis for alle som nyter sport og en aktiv livsstil. De tilbyr mer enn 30 sportsfasiliteter, som gjør det mulig å dyrke enhver form for sport. Her finnes et utall av både innendørs og utendørs aktiviteter.

Elevene kunne velge mellom tennis, sykling, snorkel-safari, windsurfing, bordtennis, aerobic i alle varianter, svømming, badminton, friidrett, golf, spinning, kajakk, beachvolleyball, dans, styrke og mye mer.

Elevene valgte minimum to aktiviteter hver dag, i tillegg hadde vi ei avsluttende fellesøkt med bevegelighetstrening hver ettermiddag. En av dagene hadde vi konkurranser i friidrett. Vi kåret den beste friidrettsutøveren sammenlagt i 400m, kule og lengde. De største friidrettstalentene viste seg å være Eline Seth blant jentene og Kenneth Diallo blant guttene.
Kveldene avsluttet vi med felles middag og dagens underholdning på Club La Santa.