Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ålesund VGS > NYHETER

Opning av nye lokaler

Høgblokka på Volsdalsberga er no ferdig renovert, inkludert ein flott 1. etasje med resepsjon, mediatek og vrimleareal. Onsdag 18/2 var det klart for opning med program for inviterte gjester og skolens personale.

Les meir

Sjekk kinoreklamen på YouTube

Ålesund videregående skole tilbyr hele seks utdanningsprogram. "Du kan bli hva du vil. Grunnlaget legger du her!" Sjekk kinoreklamen på YouTube. Kjenner du igjen stemmen? Han var elev på Latinskolen for noen år siden... http://www.youtube.com/watch?v=BpvG0PGn-Nk

Les meir

Tyskaften på Latinskolen

I uke 13 skal Vg2-elevene som har tysk som 2. fremmedspråk på ekskursjon til Berlin. I den forbindelse var det invitert til "Tyskaften" i kantina på Latinskolen. Vi var vi samlet ca. 70 personer - elever, foreldre, venner og ansatte.

Les meir

Skule på fiskebåt

Elevane på naturbruk og fiske og fangst har vore ein månad ute i lærerik praksis. Fredag var dei på besøk om bord i ein av praksisbåtane, Gunnar Langva.

Les meir

Hybeltreff på Huset

Her er det hybeltreff på Huset og elever fra Volsdalsberga koser seg med Tikka Masala. Hver onsdag får hybelboere ved alle videregående skoler i Ålesund tilbud om middag for kr 20,- Dette er billig, sosialt og kjekt!

Les meir

Russebilder lagt ut

Latinskolerussen har i mange år og generasjoner vært et viktig og fargerikt vårtegn i Ålesund. Gå til Album i hovedmenyen, Russekull i undermenyen og se om du finner noen du kjenner.

Les meir

Rettslæregruppa i fengsel

Ingen i rettslæregruppa havna på glattcella da vi besøkte fenselet i Ålesund. Men vi fikk studere fengselet både på innsiden og ute i luftegården. Vi gikk inn i ei ordinær celle, ca. 8 m², titta på glattcella og ellers oppholdsrom og undervisningsrom.

Les meir

Unikt og nytt studietilbod

VG3 Mediedesign er eit nytt studietilbod på for deg som har fullført VG2 Medium og kommunikasjon. Her får du fordjupe deg i produksjon av tekst, lyd og bilete - midt i blinken for den som har lyst på ein jobb i mediebransjen!

Les meir

Innslag i NRK fra Vg1 ST

NRK var på besøk på Latinskolen. I ettermiddagssendingen ble det vist et innslag fra klasse 1ST2 (studiespesialisering) om bruk av Den europeiske språkpermen i undervisningen i engelsk Vg1. Språkpermen kan ikke bare brukes i engelsk, men også i andre fremmedspråk. Se innslaget fra NRK Møre og Romsdal her.

Les meir

Mona til VM

Mona er klar for VM. Mona er elev på Vg2 idrettsfag og er en meget lovende alpinist. Etter en meget bra 22 plass i slalom i Garmish-Partenkirchen kvalifiserte hun seg for VM sammen med sine to andre alpinsøstre. Les mer om Mona i Smp.

Les meir