Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ålesund VGS > NYHETER

Blått valg ved Ålesund vgs

Skolevalget ved Ålesund vgs gav en knusende seier til Fremskrittspartiet med hele 44 % av stemmene.

Les meir

To klassar til Slogen

Onsdag 26. august vaknar vi til knallvær. Sol og stille, og vi skal til Slogen! To idrettsklassar og fem lærarar er klare for noko som skal vise seg å bli både vondt og deilig, tøft og uendeleg vakkert.

Les meir

Engasjerande valdebatt

Voldsbruk i heimen, dyremishandling og eldreomsorg var mellom sakene som engasjerte ungdommen under valdebatten på Parken kulturhus.

Les meir

Lars Sponheim på besøk

Tirsdag 1/9 hadde vi på Volsdalsberga ved Ålesund videregående besøk av Venstres leder Lars Sponheim, som også er valgt til Hordaland Venstres 1. kandidat ved høstens stortingsvalg. Leif Helge Kongshaug som er Møre og Romsdal Venstre sin representant på Stortinget var også med.

Les meir

Suksess med klippfiskpizza

NATURBRUK MED FISKESTUNT PÅ MATFESTIVALEN

”Klippfiskpizza, 20 kroner! Deilige fiskekaker, 10 kroner!” Unge stemmer frå Ålesund videregående skole konkurrerer om å by fram flotte fiskeprodukt. ”Pizza Bachalao, veldig god, ta ei smaksprøve! Fiskeburger , 25 kroner, nydelige steinbitkaker!”

Les meir

Fisk i disk

Denne uka har det vært matfestival i Ålesund. Der har Service og samferdselselever bidratt med sin egen salgsbod. De har solgt fiskeburgere og smoothies.

Les meir

Ut for å oppleve - for å lære

Denne veka skjer det spennande ting både i byen og i fjellet for elevar og lærarar ved fleire av utdanningane våre. Onsdag går omlag 60 elevar frå idrett Vg2 og Vg3 til Slogen, 1564 moh, medan service og samferdsel og medier og kommunikasjon har oppdrag ved Matfestivalen i Ålesund frå onsdag til fredag.

Les meir

Høgste karakter i fylket

Krister Krogsæter frå Ålesund vgs fekk den høgste karakteren i fylket under Cambridgeeksamen og vann tur til Canada i august. Av 72 elevar frå Møre og Romsdal, som tok denne testen, var det berre Krister som oppnådde karakteren Distinction. Vi gratulerer!

Les meir

Aagård ny rektor ved Ålesund vgs

Ingunn Aagård har takket ja til stillingen som rektor ved Ålesund videregående skole. Hun kommer fra stillingen som rektor ved Ørsta vgs og tiltrer ved Ålesund vgs seinest 1/1-2010.

Les meir

Tips til eksamen

Kva skal til for å prestere sitt beste under eksamen? Korleis takle nervar og fokustrøbbel?

Studenttorget gir tips om førebuing og gjennomføring, kosthald og konsentrasjon med meir HER. Lukke til!

Les meir