Ålesund VGS > NYHETER

Prisdryss til Mira

Ungdomsbedrifta Mira Solution frå Ålesund vgs og Sykkulven vgs gjorde omtrent reint bord under Fylkesmessa i Sunnmørshallen onsdag, og stakk av med heile 4 førsteprisar og 1 andrepris! Den geniale og lekre kleshengaren er på veg til NM.

Deltok på filmproduksjon

Eit titals MK-elevar har vore med som assistentar under Fuglefjellet sin produksjon av reklamefilmen ”The mystique of Norway” for bedrifta Hofseth International.

Russ, rus og riksveg 658

Denne veka var representantar frå alle russestyra i fylket samla til Trygg Trafikk-seminar på Parken Hotell i Ålesund. Det handla mykje om gode haldningar til rus.

Fantastisk OL-debut av Mona Løseth!

Mona Løseth (elev på idrettsfag hos oss) imponerte alle og klinka til med 13. plass i kombinasjonen under sitt første OL. Les heile saka i Sunnmørsposten HER og Tv2 HER.

Ikke design for designets skyld

Hos SURF får du et design som formidler et budskap til en bestemt målgruppe. Møt elevbedriften på VG3 Mediedesign.

Mona ble Verdensmester!

Mona Løseth, elev på idrettsfag ved Ålesund videregående skole, tok gull både i storslalom og superkombinasjonen under junior-VM! I slalom tok hun sølv! Vi gratulerer!

Då skolen kuppa Korsatunellen

Med 20 stands, dansing og sceneinnslag, bacalao og basar og meire til inntok elevar og lærarar Korsatunellen i Ålesund sentrum laurdag 23. januar. Det var klart for finalen for "Gi meg ein B".

Diego Silva klar for Korsatunellen laurdag

"Byen og ballkustnerane" er eitt av ca 20 prosjekt under paraplyen "Gi meg ein B" som blir vist fram i Korsatunellen laurdag 23/1. Har du lyst til å drible Diego? Eller kva med brennsnut eller basar?

Slik søker du skoleplass

Det nærmer seg søknadsfrist for opptak til videregående skole skoleåret 2010/11. Her følger informasjon for hvordan du søker skoleplass.

Idrettsfag-elever klare for junior-VM

Mona Løseth og Sebastian Foss Solevaag, elever på Vg2 idrettsfag ved Ålesund vgs, er begge uttatt til junior-VM i alpint! Å kvalifisere meg til junior-VM var viktigste mål for sesongen. Så jeg er veldig fornøyd, sier Sebastian Foss-Solevaag da Sunnmørsposten kunne fortelle at VM-plassen var hans.