Ålesund VGS > NYHETER

Velkommen til skolestart!

Fra 01.08.21 er skolene Fagerlia videregående skole og Ålesund videregående skole slått sammen til en ny stor skole med det midlertidige navnet Fagerlia - Ålesund videregående skole. Vi starter opp 23. august.

Privatister sensur, klagerett og dokumentasjon

Sensuren er klar og privatister vil finne sin eksamenskarakter på privatistweb. Det er i dag (lørdag 19.06.21) sendt sms til alle privatister om offentliggjøring av eksamenskarakter.

Klagefrist 10 dager

Fristen for å klage på eksamenskarakter er 10 dager og gjelder fra det tidspunktet du ble gjort kjent med karakteren eller burde ha gjort deg kjent med den.
Lenke til klageskjema skriftlig eksamen.

Vitnemål - kompetansebevis

Privatister som ønsker å få eksamenskarakteren på et kompetansebevis eller vitnemål kan sende bestilling ved å fylle ut skjemaet på denne siden. Det er viktig at du leser informasjonen på siden før du sender inn skjemaet.

Streiken slutt - og tilbake til gult nivå

Frå og med måndag 7. juni er alle lærarar tilbake på jobb etter tvungen lønsnemnd. Samtidig er skolane i Ålesund no tilbake på gult nivå.

Helsesjukepleier er tilgjengelig

Helsesjukepleier er tilgjengelig på skolene også når skolene er på rødt nivå.
Kan også nås på telefon/sms og E-post.

Føler du det tar for lang tid før du får svar, vær ikke redd for å ta kontakt igjen.

Raudt nivå etter pinse

Dei vidaregåande skolane i Ålesund er sett på raudt nivå fom. 25. mai.

Eleveksamen er avlyst

Grunnet pandemien så har Kunnskapsdepartementet valgt å avlyse eleveksamen våren 2021. Du kan lese mer om dette på udir sine hjemmesider: https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/eksamen-2021/

Streik!

Rundt 50 av Utdanningsforbundets medlemmer ved Ålesund videregående skole er tatt ut i streik fra og med torsdag 27.mai kl.06:00.

Frigjøringsdagen 8. mai

Klasse 3ST2 benyttet dagens fagdag i historie til å besøke 6 minnesmerker, hvor de la ned blomster og holdt korte appeller.

Privatister - oppmøte eksamen / endring for skriftlig

Oppmøte:

• Muntlig eksamen: kl. 15:15.
    Alle møter til samme tid, så sant ikke annet er avtalt.
  • Skriftlig eksamen: kl. 08:15

Raudt nivå etter påske

Vi ønskjer elevar og tilsette velkomne tilbake til skolen etter påske! Inntil vidare er vi på raudt nivå. Dette betyr mellom anna at ikkje alle er på skolen samtidig.