Ålesund VGS > NYHETER

Privatisteksamen - oppmøte skriftlig eksamen

Senest kl. 8:30 skal kandidaten være på plass i eksamenslokalet. Privatister må huske legitimasjon.

Oversikt over oppmøtested ligger HER! (under Eksamen / Privatist / Praktisk informasjon).

Vel møtt og lykke til med eksamen!

Viktig informasjon om inntak til skoleåret 2019/2020.

I år blir det ikke sendt ut svarkort og purrekort etter 1. inntaket slik som det har vært gjort tidligere.

1.INNTAKET – SVARFRIST 12. JUNI

Søkerne vil få melding på sms og e-post fra inntakskontoret ca. 5. juli når inntaket er klart med melding om å logge på vigo.no for å registrere svar innen fristen 12. juli.

Ledig stilling som avdelingsleder i service og samferdsel

Vi søkjer etter ein engasjert og fagleg dyktig avdelingsleiar for utdanningsprogrammet Service og samferdsel frå 01.08.2019.

Avdelinga har i dag tilbod innan sal, service og sikkerhet, reiseliv, IKT og transport/logistikk. Her er no 9 klassar med til saman 130 elevar.

Du vil ha personalansvar for rundt 15 lærarar og 3 fagarbeidarar.
Du vil ha fagansvar og utviklingsansvar for avdelinga.
Det ligg rundt 30 % undervisning til stillinga, der både programfag og fellesfag kan vere aktuelle.

Klikk her for full utlysingstekst og elektronisk søknasskjema.

Markedsføringklassen på studietur til Stranda

Fredag 12. april var markedsføringklassen på Stranda.

Privatisteksamen - informasjon om oppmøte muntlig eksamen

Oppmøte kl. 14:30 - dersom ikke annet er avtalt. Eksamen begynner kl. 15:00.

Til finalen i makrokonkurransen 2019

Anna Lovise Einarsen og Malin Erstad fra Latinskolen har kvalifisert seg til finalen i Makrokonkurransen 2019. Jentene går på studiespesialisering Vg3 og har programfaget samfunnsøkonomi 2.

Elever med internasjonal arbeidserfaring - styrker næringslivet i regionen!

Elevene på Salg, service sikkerhet vg2 ved Ålesund vgs. er nylig kommet hjem fra et tre uker langt opphold på Gran Canaria støttet av Erasmus+.

Vg2 idrett på vintertur

2. klasse idrett har vært på vintertur til Stordalen. Vått vær, men topp stemning!

Vg2 tysk var i forrige uke på studietur til Berlin i Tyskland

Elevene fikk besøke en idrettsskolen "Sportschule am Olympiastadion" i Berlin. Og de har lært om Berlinmuren – både oppbygging og fall. De har også besøkt Riksdagen og den nordiske ambassaden – og ikke minst – fått oppleve fotballkamp på hjemmebanen til Hertha-Berlin.

Elevene har skrevet blogg fra turen, som kan leses her:

Har du lyst å være eksamensvakt?

Vi søker etter flere eksamensvakter og datavakter til vårens eksamen.

Opplæring blir gitt og nye vakter blir satt i team sammen med erfarne vakter.