Ålesund VGS > NYHETER

Raudt nivå etter påske

Vi ønskjer elevar og tilsette velkomne tilbake til skolen etter påske! Inntil vidare er vi på raudt nivå. Dette betyr mellom anna at ikkje alle er på skolen samtidig.

Privatister - oppmøte eksamen

Oppmøte muntlig: kl. 15:15. Alle møter til samme tid, så sant ikke annet er avtalt.

RAUDT NIVÅ

Kriseleiinga i Ålesund kommune vedtok i dag at dei vidaregåande skolane er på raudt nivå frå og med fredag 26. mars.

Påskekrim

Der er begått et mystisk mord på biblioteket på Volsdalsberga!

Elever og ansatte kan nå være med på å løse 1IM's Bibliotek-krim!!

Alt gjøres digitalt.

Saken avsluttes tidligst en uke etter påskeferien, slik at flest mulig får anledning til å være med på krim-mysteriet.

Støtte til ungdomstiltak

Ungdomspanelet deler hvert år ut 250 000 kroner til gode ungdomstiltak.  Søknadsfrist 1. april.

Lenke til fylkets nettside der du kan lese mer om hvordan du søker.

Informasjon til privatister

Den 15. mars ble det sendt E-post til alle privatister med informasjon om oppmeldte fag og eksamensdato. I tillegg ble det sendt SMS.

Tilbake til gult nivå

Skolen er tilbake til gult nivå frå og med onsdag 20.01. Det betyr normal timeplan. Husk smitteverntiltaka for gult nivå.

Privatister sensur, klagerett og dokumentasjon

Sensuren er klar og privatister vil finne resultatet på privatistweb. Det er i dag (tirsdag 05.01.21) sendt sms til alle privatister om offentliggjøring av eksamenskarakter.

Klagefrist 15. januar

Fristen for å klage på eksamen er 10 dager og gjelder fra det tidspunktet du ble gjort kjent med karakteren eller burde ha gjort deg kjent med den.
Lenke til klageskjema skriftlig eksamen.

Vitnemål - kompetansebevis

Privatister som ønsker å få resultatet på et kompetansebevis eller vitnemål kan sende bestilling ved å fylle ut skjemaet på denne siden. Viktig at du leser informasjonen før du sender inn skjemaet.

Rød timeplan er klar

Vi har laga en ny timeplan for rødt nivå, som gjelder for de to første ukene i januar.

Heimeskole måndag 4. januar

Måndag 4. januar er det heimeskole med undervisning på digitale plattformer. Vi følgjer ordinær timeplan. I løpet av måndag kjem det informasjon om kven som skal møte når på skolen, så lenge vi er på raudt nivå.