Ålesund VGS > NYHETER

Følg Vg2 på deres språkreise til Frankrike

Vg2-elever er for tiden på språkreise til Frankrike.  Du kan følge dem på deres Instagramkonto.

Tankevekkende forelesning av Emmanuel Sairosi fra Good Governance Africa

I dag fikk 1ST1 og 1ST2 besøk av Good Governance Africa’s Zimbabwe Director, Emmanuel Sairosi.

Sairosi foreleste om «Conflict and Resources in Africa”. Dette var en tankevekkende forelesning som levendegjorde kompetansemålet om kultur og samfunnsforhold i flere engelskspråklige land.

"Timeout-dag" på TIP

Fredag før påske valgte vi å ta en "Time-out" dag på verkstedet. Istedet for å jobbe med de vanlige prosjektene våres, fikk elevene utlevert noen skruer og muttere, med beskjed om å lage noe fantasifullt. Resultatet ble meget bra.

AUF-besøk

Torsdag hadde Latinskolen besøk av AUF-leder Mani Hussaini.

Han traff elever som nå går i påbyggingsklassen. Han fikk høre om deres tanker omkring yrkesfag, lærlingeplasser og deres syn på innholdet i de ulike fagene på denne studieretningen.

Elevene delte også sine tanker om fremtiden, og hva de kunne tenke seg videre utdanning i.

Prøveplan er publisert

Ålesund videregående har en egen prøveplan som sier hvilke prøver elevene skal ha i de ulike fagene og på de ulike trinnene.

Siste del av 1IDR sin tur til Stordal

Siste del av vinterturen gikk til ulike skileiker og fellesstart på ski.

Her kan du lese artikkelen på hjemmesida til Stordalshallen.no.

Har du lyst å jobbe hos oss?

Vi har flere ledige stillinger fra 1. august 2018 med søknadsfrist 9. april 2018

Vinteraktivitet for elever fra Spjelkavik barneskole

Mer enn 150 fornøyde barn fra 2. – 7. klasse fra Spjelkavik barneskole møtte til 2 timer ski- og leikeaktiviteter i snøen.

Vg1 idrett på vintertur i Stordalen i strålende «Påskevær»

I dag har elevene laget stasjoner til aktivitetsdagen for Spjelkavik barneskole og de har fått opplæring i langrenn og lært både skøyteteknikk og klassisk stil.

I dag er Pi-dagen

I dag er det Pi-dag og i matpausa var det konkurranse i kantina på Latinskolen.

Pi-kake som premie til vinnaren!

Ingen fekk alt rett, men vi trakk ein vinnar mellom dei som hadde 2 av 3 oppgåver rett. Det vart Iver frå 2sts3.