Ålesund VGS > Nyheter

Leksehjelp i spansk

Leksehjelp i spansk!
I tillegg til leksehjelp i matematikk som går på mandager tilbyr vi nå leksehjelp i spansk tirsdager og torsdager frem til påske.

Søke om tilrettelagt eksamen

Enkelte elever kan ha behov for tilrettelegging av eksamen og prøver.  Dette kan gjelde både kroniske og midlertidige tilfeller av sykdom, skade eller funksjonsnedsettelse. Tilrettelagt eksamen skal kompensere for forskjellige vansker slik at eleven i størst mulig grad kan avlegge eksamen og prøver på lik linje med andre.

Les meir

Leksehjelp fortsetter hver mandag på Latinskolen

Leksehjelp på Latinskolen mandager klokken 15:00.

Fysikkelever på bedriftsbesøk hos Sperre Industrier

Fysikk-gjengen dro til den globale giganten Sperre Industrier, som selvfølgelig har hovedkontor på Ellingsøy. De leverer kompressorer og kjøling til hvert 4. skip i verden!

Les meir

Reiselivselever ved Ålesund vgs. høster internasjonal arbeidserfaring på Gran Canaria

Reiselivselevene ved Ålesund videregående skole har tilbrakt over to uker på Gran Canaria og er nå inne i sin siste uke.

Open kveld 8. februar

Ålesund vgs inviterer foreldre til elevar i 10. trinn ved ungdomsskolane i Ålesund, Giske og Sula til Open kveld onsdag 8. februar.

Les meir

Klasse 2RLV er på utplassering i Gran Canaria.

Klasse 2RLV er nå på utplassering i Gran Canaria, på Hotel Escuela Santa Brigida. Her skal vi være i perioden 21. januar - 12. februar 2017 og få gode erfaringer med både språk, kultur og service.

Privatisteksamen 2017

Frist for oppmelding til våreksamen for privatistar er 01.02.2017.
Privatisteksamen gjelder:
• Privatister og lærlinger
• Elever/lærlinger som har rett til ny, utsatt og særskilt eksamen
• Teoriprøve for praksiskandidater og særskilte lærefag Vg3

Ålesund videregående skole er en av 9 videregående skoler i Møre og Romsdal som gjennomfører privatisteksamen.  Les mer om privatisteksamen ved Ålesund vgs.

Les meir på hjemmesiden til Møre og Romsdal fylkeskommune: mrfylke.no/privatist

Les meir

Kina-satsing blir lagt merke til

Den unike samarbeidsavtalen mellom Ålesund videregående skole og Jiangsu Broadcast and Television College i Nanjing blir lagt merke til også i Kina.