Ålesund VGS > NYHETER

Streiken slutt - og tilbake til gult nivå

Frå og med måndag 7. juni er alle lærarar tilbake på jobb etter tvungen lønsnemnd. Samtidig er skolane i Ålesund no tilbake på gult nivå.

Helsesjukepleier er tilgjengelig

Helsesjukepleier er tilgjengelig på skolene også når skolene er på rødt nivå.
Kan også nås på telefon/sms og E-post.

Føler du det tar for lang tid før du får svar, vær ikke redd for å ta kontakt igjen.

Raudt nivå etter pinse

Dei vidaregåande skolane i Ålesund er sett på raudt nivå fom. 25. mai.

Eleveksamen er avlyst

Grunnet pandemien så har Kunnskapsdepartementet valgt å avlyse eleveksamen våren 2021. Du kan lese mer om dette på udir sine hjemmesider: https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/eksamen-2021/

Streik!

Rundt 50 av Utdanningsforbundets medlemmer ved Ålesund videregående skole er tatt ut i streik fra og med torsdag 27.mai kl.06:00.

Frigjøringsdagen 8. mai

Klasse 3ST2 benyttet dagens fagdag i historie til å besøke 6 minnesmerker, hvor de la ned blomster og holdt korte appeller.

Privatister - oppmøte eksamen / endring for skriftlig

Oppmøte:

• Muntlig eksamen: kl. 15:15.
    Alle møter til samme tid, så sant ikke annet er avtalt.
  • Skriftlig eksamen: kl. 08:15

Raudt nivå etter påske

Vi ønskjer elevar og tilsette velkomne tilbake til skolen etter påske! Inntil vidare er vi på raudt nivå. Dette betyr mellom anna at ikkje alle er på skolen samtidig.

RAUDT NIVÅ

Kriseleiinga i Ålesund kommune vedtok i dag at dei vidaregåande skolane er på raudt nivå frå og med fredag 26. mars.

Påskekrim

Der er begått et mystisk mord på biblioteket på Volsdalsberga!

Elever og ansatte kan nå være med på å løse 1IM's Bibliotek-krim!!

Alt gjøres digitalt.

Saken avsluttes tidligst en uke etter påskeferien, slik at flest mulig får anledning til å være med på krim-mysteriet.