Ålesund VGS > NYHETER

Har du lyst å være eksamensvakt?

Vi søker etter flere eksamensvakter og datavakter til vårens eksamen.

Opplæring blir gitt og nye vakter blir satt i team sammen med erfarne vakter.

Språkreise til Tyskland

Vg2-elevene som har valgt tysk som 2. fremmedspråk er i disse dager på språkreise i Berlin.

Arbeidspraksis på Gran Canaria

I tre uker skal 8 elever fra linjen salg, service og sikkerhet jobbe og gå skole på Hotel Escuela Santa Brigida. Her får de jobbe med kundebehandling, markedsføring, booking og servering. De får også et ukes kurs i grunnleggende spansk.

2019 er Grisens år

Vg1 kinesisk feirer KINESISK NYTTÅR med fine plakater og god stemning. Mye gøy som skjer på fagdagen!

Klikk på bildene for å se de i stort format.

Åpen kveld 6. februar

Ålesund videregående skole inviterer foresatte og elever på 10. trinn til Åpen kveld onsdag 6. februar. Dette gjelder for begge våre to lokaliteter Latinskolen og Volsdalsberga.

Maritim film

Mulighetene er mange for den som ønsker en utdanning innen marine- eller maritime fag.

Tell us about Tellus - Januarseminaret 2019

Bærekraftig utvikling var temaet for årets Januarseminar som gikk av stabelen i dag.

Møt Andrea Hånes

Andrea er 17 år, og går andre året ved Ålesund videregående skole.

Akkurat nå har hun praksis ved Norsk Oppdrettsservice avd. Molde, hvor hun skal bli lærling til sommeren. Her hjelper hun til med å levere, sortere og vaksinere fisk, vaske karene, fyller fôrautomatene og passe på at all fisken har det bra.

I dag tar hun over Sett Sjøbeins Instagram for å vise deg hvordan det er å være ute i praksis.

Tautdanning 2019

Utdanningsmessa "tautdanning" blir arrangert tirsdag 29. januar kl. 10.00-11.30 i Fagerlihallen.

Vg3 ST/ID/PGS og Vg2 Idrett deltar fra Latinskolen. Busstransport fra Rutebilstasjonen kl. 09.45. Retur til sentrum kl. 11.30.

Du må laste ned billett til messa over følgende lenke (http://data.messeselskapet.no/

Studieorienteringsdagen 2019

Tirsdag 22. januar får vi besøk av flere universitet og høyskoler som vil orientere om sine studietilbud. Dagen deles inn i fellessesjoner og flere parallelle sesjoner.

Påmelding til de parallelle sesjonene gjøres ved å fylle ut skjema under.