Ålesund VGS > Nyheter

Ledig stilling: Lærer i fangstbehandling

Vi har ledig fast stilling som lærer i fangstbehandling fra høsten 2017.

Søknadsfrist    31.05.2017

Vi søker etter en engasjert, trygg og positiv person med pågangsmot. Du har et bankende hjerte for fiskeindustrien og for arbeid med ungdom. Videre har du evnen til å skape gode relasjoner, både med enkeltelever, elevgrupper, foresatte, kollegaer og samarbeidspartnere.

Til finalen i Makrokonkurransen

Tre dyktige elever fra Ålesund videregående skole er videre til finalen i Makrokonkurransen 2017 i regi av AksjeNorge. Makrokonkurransen er en konkurranse for elever i den videregående skole i å skrive den beste makroøkonomiske analysen.

Ålesund vgs - Tentamen

Ved å klikke på linken i bildet under, blir du ledet til tentamenssiden. Der får du bl.a. tilgang til alle nettressurser som er tillatt ved tentamen og eksamen.

Leksehjelp i spansk

Leksehjelp i spansk!
I tillegg til leksehjelp i matematikk som går på mandager tilbyr vi nå leksehjelp i spansk tirsdager og torsdager frem til påske.

Søke om tilrettelagt eksamen

Enkelte elever kan ha behov for tilrettelegging av eksamen og prøver.  Dette kan gjelde både kroniske og midlertidige tilfeller av sykdom, skade eller funksjonsnedsettelse. Tilrettelagt eksamen skal kompensere for forskjellige vansker slik at eleven i størst mulig grad kan avlegge eksamen og prøver på lik linje med andre.

Les meir

Leksehjelp fortsetter hver mandag på Latinskolen

Leksehjelp på Latinskolen mandager klokken 15:00.

Fysikkelever på bedriftsbesøk hos Sperre Industrier

Fysikk-gjengen dro til den globale giganten Sperre Industrier, som selvfølgelig har hovedkontor på Ellingsøy. De leverer kompressorer og kjøling til hvert 4. skip i verden!

Les meir

Reiselivselever ved Ålesund vgs. høster internasjonal arbeidserfaring på Gran Canaria

Reiselivselevene ved Ålesund videregående skole har tilbrakt over to uker på Gran Canaria og er nå inne i sin siste uke.

Open kveld 8. februar

Ålesund vgs inviterer foreldre til elevar i 10. trinn ved ungdomsskolane i Ålesund, Giske og Sula til Open kveld onsdag 8. februar.