Ålesund VGS > NYHETER

Alarm kl. 11

Test av varslingsanlegg i forbindelse med årskontroll.

Onsdag 21.01.18.

Vi har flere ledige stillinger fra 1. august 2018 med søknadsfrist 7. mars 2018

• Lærer i matrosfaget
  • Lærer i motormannfaget
  • Lærer i fiske og fangst

Informasjon om lydisolering av trappeganger på Volsdalsberga

Arbeid med å dempe etterklang i trappegangene i nordfløyen på Volsdalsberga settes i gang onsdag 14. februar og gjøres etappevis etasje for etasje. Den etasjen det jobbes i vil bli stengt, og elevene bes om å respektere sperringer og bruke det andre trappeløpet.

Dersom elevene ikke respekterer sperringene, kan det føre til anmerkning.

Fagdag i fransk med besøk fra L`Institut Français

I dag er det fagdag i fremmedspråk, og franskklassen har besøk fra L`Institut Français (Oslo) ved Mme. Claude Ceselli. Hun lærer elevene om instituttet, om hvordan det er å lære fransk språk i utlandet, om hva de vil oppleve av kulturelle aktiviteter og om møte med andre internasjonale studenter.

Elevene lærer også om hvordan man kan få jobb og leve videre i Frankrike.

Dette er god forberedelse før elevene skal på språkskolereise til Nice i april i år, der de vil bo med franske familier.

Undervisningsevaluering blir gjennomført i løpet av uke 4 – 6.

Undervisningsevalueringen er et verktøy for læreren til å videreutvikle sin undervisning i dialog med elevene.

Leksehjelp for skolens elever onsdager

Leksehjelp i biblioteket på Volsdalsberga. Lærer for leksehjelp i matematikk er Mette Solbak.

Leksehjelpen er åpen for alle skolens elever og varer fra kl. 15 - 16:30.

Påmelding til leksehjelp kan gjøres ved å klikke her.

Fast lenke til skjema for påmelding ligger med et eget ikon fra førsteside i rommet 01 Elevinfo ÅVS og fra skolens hjemmeside under Elevtjenester.

Kompetanse for framtida

Hvor smarte kan roboter bli, og hvilke yrker vil det være behov for i framtida? Under Januarseminaret 2018 ved Ålesund videregående skole handla alt om digitalisering.

Velkommen til Åpen kveld 7. februar

Onsdag 7. februar inviterer vi elever ved 10. trinn og deres foreldre til Åpen kveld, klokka 18.00 på Latinskolen og 19.00 på Volsdalsberga.

Tautdanning 2018

Utdanningsmessa "tautdanning" blir arrangert mandag 29. januar kl. 12.00-14.00 i Fagerlihallen.

Vg3 ST/ID/PGS deltar fra Latinskolen. Busstransport fra rutebilstasjon kl. 11.40. Retur til sentrum kl. 14.00.

Du må laste ned billett til messa over følgende lenke (http://data.messeselskapet.no/

Januarseminaret 2018 har digitalisering som tema

Fredag 12. januar handler det om digitalisering for elever og lærere ved Ålesund videregående skole.