Ålesund VGS > NYHETER

Hospitering 2017 - Uke 46

Velkommen til hospitering ved Ålesund videregående skole. Program for hospitering uke 46 - mandag 13.11 til torsdag 16.11.17.

Det serveres lunsj hver dag fra kl. 11:25 til 11:55 i skolens kantiner.

Aleksandra fra 3STS1 er klar for finale i "Ta ordet"

Aleksandra Olsen (18), som går tredjeåret ved studiespesialisering på Ålesund videregående skole, har kommet helt til finalen i «Ta Ordet!»-konkurransen med sin tale om nestekjærlighet og organdonasjon.

Endret skoleskyss i perioden med stengt tunnel mellom Godøya og Giske

I perioden f.o.m. 8. november 2017 og ut første halvår 2019 vil Godøy-tunellen bli stengd, med kolonnekøyring til faste tider gjennom døgnet.

Creo-elever i New York

Vg3-Creo er disse dager i New York.  Følg med på skolens Facebookside - https://www.facebook.com/AAVGS/- der vil det underveis bli publisert flere bilder og artikler.

Språkreise til Kina

Vg2-elevene som har kinesisk som fremmedspråk er på veg til Shanghai og Nanjing! Følg dem på bloggen: http://kina2017.blogg.no

Ledig stilling: Vikariat i norsk

Det er ledig vikariat i norsk med snarlig tiltredelse i omkring 30% stilling. I perioder kan det være behov for ytterligere omkring 20 % vikariat.

Vg2-elever på utveksling i Frankrike

Fire Vg2-franskelever fra Latinskolen er nå på utveksling i Frankrike.  Der bor de sammen de franske verts-søsken som bodde hos dem i 6 uker våren 2017.

Sjølivet er ikke for pyser

Disse siste ukene har elever fra naturbruk og maritime fag gjennomført sikkerhetskurs.

Der har elevene øvet på ulike nødssituasjoner som kan oppstå på skip slik at de kan ivareta sin egen og sine kollegers sikkerhet. Elevene har vært gjennom praktiske øvelser innen rednings- og evakueringsmetoder, brann og brannbekjempelse og førstehjelp.  Kurset avsluttes med eksamen siste dagen.

Informasjon til nye elever

Velkommen som elev ved Ålesund videregående skole.

Første skoledag er mandag 21. august.

Her finner du kortfattet informasjon som er nyttig til skolestart.

Søke skoleskyss

Elever som skal søke skoleskyss skal bruke elektronisk søknadsskjema. ALLE må søke på nytt hvert år - også de elevene som hadde skyss i fjor.