Ålesund VGS > Studietilbud > Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon - studieforberedende

Elevene som går medier og kommunikasjon – studieforberedende vil få en bred innføring i ulike mediefag. Mediesammfunnet og medieuttrykk er obligatoriske programfag alle tre åra.

Framtidsretta

Medier og kommunikasjon tilbyr et treårig studieløp med opplæring i kompetanser og kunnskap som bli etterspurt i framtidas arbeid- og samfunnsliv. Problemløsning, samarbeid, teknologi, kunnskapsbygging og kommunikasjon er sentrale ferdigheter i opplæringa.

På Medier og kommunikasjon lærer du fortellerteknikker innen tekst, lyd og bilde. Du lærer om media i samfunnet og sosiale medier.

Profesjonalitet

Elevene bruker Mac i opplæringa, og jobber med program som Photoshop, InDesign, Lightroom, Illustrator og Premiere Pro. Skolen har TV-studio, radiostudio og fotostudio. Elevene får dermed jobbe med profesjonelt utstyr sammen med erfarne lærere.

Har du en interesse for å fotografere, skape film, jobbe med grafisk design eller journalistikk. Da er Medier og kommunikasjon ved Ålesund VGS plassen for deg. Gjennom et treårig løp oppnår  du generell studiekompetanse som gjør at du kan søke opptak ved de fleste høyskoler og universitet.

Les mer om Medier og kommunikasjon på vilbli.no.

Hvis du vil vite mer kan du klikke her.

Kai Åge Jansson Kai Åge Jansson
Avdelingsleder