Ålesund VGS > NYHETER > UB ReModo med PC-vesker

UB ReModo med PC-vesker

Ungdomsbedriften ReModo UB produserer PC-vesker i blandet materiale, noe nytt og med et hint av gamle biler. De har selv vært å hentet stoff fra bilseter og bilbelte, som preger veskene.

ReModo UB er ei ungdomsbedrift på til sammen åtte elever, tre fra Ålesund vgs. og fem fra Sykkylven vgs. Ålesunds elever tar seg av det skriftlige og markedsføringen av produktet, mens Sykkylven står for produksjonen. Sammen har de kommet frem til veskens design, med god hjelp fra lærere og design-mentor, Solveig Fagermo. Vesken er et redesign produkt, med nytt grunnmateriale for kvalitetens del. Det som preger designet av vesken er bil. De bruker stoff fra gamle bilseter, og bilbelte med spenne. Bilbeltene blir brukt som skulderreim, og spennen blir brukt til å lukke vesken.