Ålesund VGS > NYHETER > Rød timeplan er klar

Rød timeplan er klar

Vi har laga en ny timeplan for rødt nivå, som gjelder for de to første ukene i januar.

Latinskolen.

Alle klasser har fått endringer i timeplanen. De studieforberedende tilbuda har fått større endringer og mer hjemmeskole enn de yrkesfaglige tilbuda. Den nye timeplanen er klar i WebUntis i løpet av mandag ettermiddag.

Noen klasser (ST Vg3, ID Vg2 og ID Vg3) starter med fysisk oppmøte tirsdag 5. januar. Alle andre klasser har hjemmeskole også tirsdag.

Viktig på rødt nivå:

• Rød timeplan gjelder i første omgang for de to første skoleukene, og vi regner per i dag med å gå tilbake til gult nivå f.o.m. 18. januar.
  • Rødt nivå betyr ikke stengt skole, men tiltak som for eksempel alternerende oppmøte for å redusere fare for smitte. 1-meteren (minst) gjelder som absolutt også innenfor kohorten, og vi skal ikke blande kohorter.
  • Vi må være særlig oppmerksomme på å holde avstand i fellesareala. De stenges ikke slik som situasjonen er i dag, heller ikke kantinene, men vi må alle mane hverandre til å holde avstand, ikke minst inn og ut fra ulike rom og bygg.
  • Elever kan hente skolebøker umiddelbart og langs med. Skolen er ikke stengt.
  • Elever kan møte hos praksisbedrift som vanlig, med mindre praksisbedriften setter dette på pause. Skolen (og eleven) bør etterspørre bedriftens beredskapsplan i situasjonen.
  • Busser og båter kjører med normal kapasitet.
  • Ålesund kommune gir råd om munnbind ved bruk av kollektivtransport.

Vi ønsker alle elever velkommen tilbake på skolen, og alle elever og lærere lykke til med undervisning også på Teams!