Ålesund VGS > NYHETER > Reiselivselever ved Ålesund vgs. høster internasjonal arbeidserfaring på Gran Canaria

Reiselivselevene ved Ålesund videregående skole har tilbrakt over to uker på Gran Canaria og er nå inne i sin siste uke.

Følg jentene på http://canarijentene.blogg.no/

Oppholdet har gitt de internasjonal arbeidserfaring i utvalgte avdelinger (restaurant/bar, marked og resepsjon) på Hotel Escuela de Santa Brígidas med spansk og engelsk som arbeidsspråk. De er blitt godt kjent med øya gjennom guidede turer, bedriftsbesøk og på egen hånd. De har også benyttet tiden godt til å bli bedre kjent med sine spanske medelever og arbeidskollegaer som de kommuniserer godt med på både spansk og engelsk.

Reiseliv

Vår samarbeidspartner Hecansa er en stor og tradisjonsrik reiselivsskole som har avdelinger og øvingshoteller på flere av de kanariske øyene. Hovedanlegget Hotel Escuela de Santa Brígidas, ligger rett utenfor Las Palmas. Reiselivsskolen har en unik kompetanse på situert læring - læring i en reell yrkesmessig kontekst.

Reiseliv

Hyggelige omgivelser

Vi ser Erasmus + mobilitetsprosjektet i tråd med regjeringens satsing på norsk reiseliv og behov for bl.a. kvalifisert arbeidskraft med gode språkferdigheter, kulturforståelse og internasjonal arbeidserfaring. Prosjektet bidrar til å styrke elevenes læringsprosess og utruste elevene for videre studier, arbeid og livsmestring. Vi håper at også reiselivsnæringen anerkjenner elevenes internasjonale arbeidserfaring, kultur- og språkforståelse og sikrer seg en attraktiv lærling fra høsten 2017.