Ålesund VGS > NYHETER > Økonomisk støtte til Kinaturer

Økonomisk støtte til Kinaturer

Et opphold i Kina har vært en del av utdanninga til de elevene som har hatt kinesisk som 2. fremmedspråk. Nå har Senter for internasjonalisering av utdanning (SIU) gitt skolen tilsagn om støtte til disse turene i fem år fremover.

Fram til nå har turene til Kina i stor grad vært basert på dugnadsarbeid fra elever og foresatte, og vi er svært glad for at vi har fått positivt svar på vår søknad om støtte.

SIA mener at det faglige innholdet i Kinaoppholdet er stort.

Ålesund videregående skole har et samarbeid med Jiangsu Broadcast and Television College, og formålet med oppholdet er både å lære kinesisk språk og kultur, i tillegg til å få kunnskap om å drive næringsvirksomhet med og i Kina.

Et slikt utdanningstilbud er viktig for hele regionen.

I denne bloggen kan du lese mer om språkreisen til Kina som Vg2-elevene var på sist høst.