Ålesund VGS > NYHETER > Nye utdanningsprogram fra 2020-21

Nye utdanningsprogram fra 2020-21

Fra høsten 2020 tilbyr Ålesund vgs to nye utdanningsprogram.

• Salg, service og reiseliv, Vg1
  • Informasjonsteknologi og medieproduksjon, Vg1

Salg, service og reiseliv Vg1

fører fram til spennende yrker i et bredt spekter av servicebransjen og fremtidens næringsliv etterspør gode fagarbeidere.

Utdanningsprogrammet gir elevene kompetanse i forretningsdrift, entreprenørskap og samhandling med et mangfold av mennesker. Elevene stimuleres til skaperglede og utforskertrang gjennom praktisk problemløsning. Arbeidspraksis i næringslivet er en naturlig del av utdanningen.

Er du høflig og serviceinnstilt og interessert i å kommunisere med mennesker – da kan Salg, service og reiseliv være den rette utdanningen for deg!  I tillegg må du være åpen for ulike kulturer og tradisjoner, samt organisert, ryddig og strukturert.

Informasjonsteknologi og medieproduksjon Vg1

gir elevene kompetanse, som kan brukes i nær sagt alle bransjer som benytter IT. Elevene stimuleres til idéutvikling og kreativ problemløsning, samt innholdsformidling og historiefortelling. I tillegg lærer de bl.a. om brukerstøtte, nettverk, IT-sikkerhet og programmering, samt foto, film og grafisk design.

Norge trenger kompetente fagfolk også på fagarbeidernivå for å løse de utfordringene som ligger innenfor det å digitalisere Norge. Er du en kreativ problemløser, interessert i IT og nøyaktig – da kan dette være den rette utdanningen for deg!

KLIKK HER hvis du er interessert i å lese mer om de nye utdanningsprogrammene.