Ålesund VGS > NYHETER > Informasjon om lydisolering av trappeganger på Volsdalsberga

Geir Martin Larsen
Arbeidsleiar
71 28 26 95 / Mob. 901 59 362

Informasjon om lydisolering av trappeganger på Volsdalsberga

Arbeid med å dempe etterklang i trappegangene i nordfløyen på Volsdalsberga settes i gang onsdag 14. februar og gjøres etappevis etasje for etasje. Den etasjen det jobbes i vil bli stengt, og elevene bes om å respektere sperringer og bruke det andre trappeløpet.

Dersom elevene ikke respekterer sperringene, kan det føre til anmerkning.

Det blir fortløpende sendt melding til brukerne av bygget om hvilke etasje som er stengt og hva som vil være alternativ rømningsvei.

Arbeidet vil ikke ha innvirkning på skolens undervisning og det vil heller ikke være noe bråk i forbindelse med arbeidet. Det kan komme noe avgasser fra festemidlene og isolasjonen. Vi anbefaler at de som har luftveisproblemer eller er følsom for avgasser hele tiden bruker motsatt trapperom. Midlene som brukes i arbeidet er betegnet som ikke helseskadelig.