Ålesund VGS > NYHETER > Helseattest kreves for elever på Naturbruk og Maritime fag

Rune Wiggen
Fagleder
71 28 26 14 / Mob. 924 09 004

Helseattest kreves for elever på Naturbruk og Maritime fag

Elever som skal ta utdanning innen programområdet Naturbruk Vg1 og Maritime fag Vg2, må i henhold til internt og internasjonalt regelverk (Sjøfartsdirektoratet og STCW/IMO), fremstille helseattest (Medical) fra godkjent sjømannslege.

Frist for levere attesten er fredag 24. august, da kan du få delta på våre sikkerhetskurs som begynner allerede i uke 35 og du kan delta i utdanningsprogrammets aktiviteter.

Godkjente sjømannsleger i ditt nærområde finner du ved å trykke på denne lenken: https://www.sdir.no/sjofart/sjofolk/godkjente-sjomannsleger/

Skolen dekker ikke utgifter til helseattest fra sjømannslege.

NB! Vi gjør oppmerksom på at dersom attesten ikke fremstilles eller at din helseattest underkjennes, er all praktisk aktivitet og sikkerhetskurs utelukket eller redusert avhengig av attestens resultat.

Eksempel: Underkjent fargesyn- ikke mulig å fullføre matros- eller skipperutdanning