Ålesund VGS > NYHETER > Arbeidspraksis på Gran Canaria

Arbeidspraksis på Gran Canaria

I tre uker skal 8 elever fra linjen salg, service og sikkerhet jobbe og gå skole på Hotel Escuela Santa Brigida. Her får de jobbe med kundebehandling, markedsføring, booking og servering. De får også et ukes kurs i grunnleggende spansk.

I opplæringen får de oppleve en annen kultur og vil gjennom dette kunne utvide og bedre sin forståelse av salg og service. Vi knytter også skoleoppgaver opp mot reisen som gir dem en praktisk tilnærming til andre fag.

Elevene innkvarteres på et internat hvor de bor sammen med de andre elevene på hotellet. De jobber 5 timer om dagen og til forskjellige tider på døgnet.

Dette prosjektet er støttet av Erasmus+ og gir elevene en unik mulighet til læring. Det er ingen utgifter for elevene knyttet til reisen. Alt er dekket gjennom prosjektet når det gjelder reise, opphold og mat.

Vår skole er nå inne i vårt tredje år med dette prosjektet, og vi satser på å fortsette med prosjektet videre for de kommende skoleårene. I år har vi sendt 8 elever på tur men håper på en enda større gruppe neste år.