Ålesund VGS > NYHETER > Aleksandra fra 3STS1 er klar for finale i "Ta ordet"

Aleksandra fra 3STS1 er klar for finale i "Ta ordet"

Aleksandra Olsen (18), som går tredjeåret ved studiespesialisering på Ålesund videregående skole, har kommet helt til finalen i «Ta Ordet!»-konkurransen med sin tale om nestekjærlighet og organdonasjon.

Aleksandra Olsen fra klasse 3STS1 er klar for finalen i "Ta ordet".   Foto: Tove Breistein

Førstkommende tirsdag skal hun som én av seks finalister fra Vestlandet, og den eneste fra Sunnmøre, fremføre talen sin foran ca. 200 tilhørere, blant dem flere eksperter i retorikk, i Universitetsaulaen i Bergen.

Aleksandra får veiledning av Arne Møller

Her får Aleksandra veiledning av Arne Møller. Foto: Tove Breistein

«Ta ordet!» er en talekonkurranse for elever i den videregående skolen, og er regissert av Universitetet i Bergen. Aleksandra vant først skolefinalen, før hun så fikk kursing i retorikk og tilbakemelding på talen sin fra arrangørene av konkurransen, som så valgte henne ut som én av de seks finalistene.

Aleksandra og 3 andre finalister

Aleksandra nr. 2 fra venstre, sammen med 3 av de andre andre finalistene. Foto: Tove Breistein

Vi er utrolig stolte av det Aleksandra har fått til, og vi ønsker henne lykke til på tirsdag!​