Ålesund VGS > NYHETER > Åpen kveld 7. februar

Velkommen til Åpen kveld 7. februar

Onsdag 7. februar inviterer vi elever ved 10. trinn og deres foreldre til Åpen kveld, klokka 18.00 på Latinskolen og 19.00 på Volsdalsberga.

Ålesund vgs har to lokaliteter, Latinskolen og Volsdalsberga.

Målet med Åpen kveld er at interesserte ungdommer og foreldre skal kunne komme for å hilse på oss som jobber her, stille spørsmål og få informasjon, og se lokalene våre.

Åpen kveld er først og fremst et tilbud til de som ikke har vært hos oss på hospitering, men det er ingenting i veien for å komme selv om du har vært her før. Nå får også foreldrene muligheten til å besøke oss. Foreldre kan også komme uten sine ungdommer, og omvendt.

Ålesund videregående skole har to lokaliteter, Latinskolen og Volsdalsberga. Derfor gir vi dere muligheten til å komme innom begge lokalitetene ved at vi starter klokka 18.00 på Latinskolen og klokka 19.00 på Volsdalsberga.

På Latinskolen her vi disse tilbuda:

• Idrettsfag
  • Studiespesialisering
  • Studiespesialisering med entreprenørskap (CREO)

På Volsdalsberga finner du:

• Medier og kommunikasjon
  • Service og samferdsel
  • Naturbruk
  • Teknikk og industriell produksjon

Vi ønsker tilbakemelding på hvem som kommer, slik at vi legge godt til rette. Gjør dette ved å melde fra til rådgiver på ungdomskolen, eller direkte til oss på e-post stian.longva@mrfylke.no.

Velkommen til Åpen kveld!