Ålesund VGS > NYHETER

Leksehjelp i spansk

Leksehjelp i spansk!
I tillegg til leksehjelp i matematikk som går på mandager tilbyr vi nå leksehjelp i spansk tirsdager og torsdager frem til påske.

Søke om tilrettelagt eksamen

Enkelte elever kan ha behov for tilrettelegging av eksamen og prøver.  Dette kan gjelde både kroniske og midlertidige tilfeller av sykdom, skade eller funksjonsnedsettelse. Tilrettelagt eksamen skal kompensere for forskjellige vansker slik at eleven i størst mulig grad kan avlegge eksamen og prøver på lik linje med andre.

Leksehjelp fortsetter hver mandag på Latinskolen

Leksehjelp på Latinskolen mandager klokken 15:00.

Open kveld 8. februar

Ålesund vgs inviterer foreldre til elevar i 10. trinn ved ungdomsskolane i Ålesund, Giske og Sula til Open kveld onsdag 8. februar.

Klasse 2RLV er på utplassering i Gran Canaria.

Klasse 2RLV er nå på utplassering i Gran Canaria, på Hotel Escuela Santa Brigida. Her skal vi være i perioden 21. januar - 12. februar 2017 og få gode erfaringer med både språk, kultur og service.

Privatisteksamen 2017

Frist for oppmelding til våreksamen for privatistar er 01.02.2017.
Privatisteksamen gjelder:
• Privatister og lærlinger
• Elever/lærlinger som har rett til ny, utsatt og særskilt eksamen
• Teoriprøve for praksiskandidater og særskilte lærefag Vg3

Ålesund videregående skole er en av 9 videregående skoler i Møre og Romsdal som gjennomfører privatisteksamen.  Les mer om privatisteksamen ved Ålesund vgs.

Les meir på hjemmesiden til Møre og Romsdal fylkeskommune: mrfylke.no/privatist

Nullmobbing.no

Nullmobbing.no er et nettsted for barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.

Lenke til nettstedet Nullmobbing.no

Følg våre elever på Kinareisen

Følg våre elever på deres spennende Kinareise her på bloggen.

Leksehjelp

Mandager og onsdager tilbyr vi gratis leksehjelp for våre elever.

For at elevene skal holde energinivået oppe blir det servert gratis mat kl. 15.00.   Bestilling av mat gjør at vi må ha påmeldingsfrist.

Elever som ikke er påmeldt innen "fristen" har selvfølgelig anledning til å delta, men vi kan ikke garantere mat til disse.

Spennende oppdrag for NTNU

Den ene klassen i Markedsføring og ledelse fikk et spennende og relevant oppdrag fra NTNU.