Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ålesund VGS > NYHETER

Reiselivselever ved Ålesund vgs. høster internasjonal arbeidserfaring på Gran Canaria

Reiselivselevene ved Ålesund videregående skole har tilbrakt over to uker på Gran Canaria og er nå inne i sin siste uke. 

Les meir

Fysikkelever på bedriftsbesøk hos Sperre Industrier

Fysikk-gjengen dro til den globale giganten Sperre Industrier, som selvfølgelig har hovedkontor på Ellingsøy. De leverer kompressorer og kjøling til hvert 4. skip i verden! 

Les meir

Kina-satsing blir lagt merke til

Den unike samarbeidsavtalen mellom Ålesund videregående skole og Jiangsu Broadcast and Television College i Nanjing blir lagt merke til også i Kina.  

Les meir

Til finalen i Makrokonkurransen

Tre dyktige elever fra Ålesund videregående skole er videre til finalen i Makrokonkurransen 2017 i regi av AksjeNorge. Makrokonkurransen er en konkurranse for elever i den videregående skole i å skrive den beste makroøkonomiske analysen. 

Les meir

Ålesund vgs - Tentamen

Ved å klikke på linken i bildet under, blir du ledet til tentamenssiden. Der får du bl.a. tilgang til alle nettressurser som er tillatt ved tentamen og eksamen.

Les meir

Leksehjelp i spansk

Leksehjelp i spansk! 
I tillegg til leksehjelp i matematikk som går på mandager tilbyr vi nå leksehjelp i spansk tirsdager og torsdager frem til påske.

Les meir

Søke om tilrettelagt eksamen

Enkelte elever kan ha behov for tilrettelegging av eksamen og prøver.  Dette kan gjelde både kroniske og midlertidige tilfeller av sykdom, skade eller funksjonsnedsettelse. Tilrettelagt eksamen skal kompensere for forskjellige vansker slik at eleven i størst mulig grad kan avlegge eksamen og prøver på lik linje med andre.

Les meir

Leksehjelp fortsetter hver mandag på Latinskolen

Leksehjelp på Latinskolen mandager klokken 15:00. 

Les meir

Open kveld 8. februar

Ålesund vgs inviterer foreldre til elevar i 10. trinn ved ungdomsskolane i Ålesund, Giske og Sula til Open kveld onsdag 8. februar.

Les meir