Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ålesund VGS > NYHETER

Elever som ikke får standpunkt pga for høyt fravær.

Elever som har gått over fraværsgrensen, vil ikke få standpunktkarakter i faget.

Utdanningsdirektoratet har laget en kort oversikt over hva elevene må gjøre hvis de har gått over fraværsgrensen. Dette finner du under punktet «spørsmål om å gå over fraværsgrensen" på denne siden: https://www.udir.no/regelverk-og-tilsyn/finn-regelverk/etter-tema/Vitnemal/til-elever/

Les meir

Eksamenskarakterer i Skolearena

Eksamensresultatet blir publisert i Skolearena.no. (Følg lenka og bruk vanlig Feide-pålogging).

Karakterene publiseres fortløpende etter hvert som skolen får karakterene overført fra sensuren og i løpet av fredag 16. juni vil alle karakterene være publisert.

OBS! Eksamenskarakterene ligger ikke i Hypernet, kun i "gamle" Skolearena.
 

Privatister

Privatister finner sine karakterer på PrivatistWeb.

Les meir

Klagebehandling - eksamen

Klagebehandling er ikke det samme som ny sensur. Klage på eksamenskarakter blir vurdert av ei klagenemnd oppnevnt av Fylkesmannen.  Dersom nemnda kommer til at den opprinnelige karakteren er urimelig, skal det settes ny karakter.

Resultatet av klagebehandlingen kan være at du beholder karakteren din eller at du får en bedre eller dårligere karakter.  Hvis det settes en ny karakter er den endelig.

Les meir

Karakterkalkulator

Bruk karakterkalkulator for å regne ut poengene dine:

http://utdanning.no/karakterkalkulator

Les meir

Reiselivselever ved Ålesund vgs. høster internasjonal arbeidserfaring på Gran Canaria

Reiselivselevene ved Ålesund videregående skole har tilbrakt over to uker på Gran Canaria og er nå inne i sin siste uke. 

Les meir

Fysikkelever på bedriftsbesøk hos Sperre Industrier

Fysikk-gjengen dro til den globale giganten Sperre Industrier, som selvfølgelig har hovedkontor på Ellingsøy. De leverer kompressorer og kjøling til hvert 4. skip i verden! 

Les meir

Kina-satsing blir lagt merke til

Den unike samarbeidsavtalen mellom Ålesund videregående skole og Jiangsu Broadcast and Television College i Nanjing blir lagt merke til også i Kina.  

Les meir

Til finalen i Makrokonkurransen

Tre dyktige elever fra Ålesund videregående skole er videre til finalen i Makrokonkurransen 2017 i regi av AksjeNorge. Makrokonkurransen er en konkurranse for elever i den videregående skole i å skrive den beste makroøkonomiske analysen. 

Les meir

Ålesund vgs - Tentamen

Ved å klikke på linken i bildet under, blir du ledet til tentamenssiden. Der får du bl.a. tilgang til alle nettressurser som er tillatt ved tentamen og eksamen.

Les meir