Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ålesund VGS > NYHETER

Le Noël s’approche!

Julen nærmer seg!  Da er det godt å bruke de siste timene av fagdagen til å synge franske julesanger, smake på le Bûche de Noël og lage les Cartes de meilleurs voeux.

Les meir

Hospitering 2017 - Uke 46

Velkommen til hospitering ved Ålesund videregående skole. Program for hospitering uke 46 - mandag 13.11 til torsdag 16.11.17.

Det serveres lunsj hver dag fra kl. 11:25 til 11:55 i skolens kantiner.

Les meir

Aleksandra fra 3STS1 er klar for finale i "Ta ordet"

Aleksandra Olsen (18), som går tredjeåret ved studiespesialisering på Ålesund videregående skole, har kommet helt til finalen i «Ta Ordet!»-konkurransen med sin tale om nestekjærlighet og organdonasjon. 

Les meir

Endret skoleskyss i perioden med stengt tunnel mellom Godøya og Giske

I perioden f.o.m. 8. november 2017 og ut første halvår 2019 vil Godøy-tunellen bli stengd, med kolonnekøyring til faste tider gjennom døgnet.

Les meir

Creo-elever i New York

Vg3-Creo er disse dager i New York.  Følg med på skolens Facebookside - https://www.facebook.com/AAVGS/- der vil det underveis bli publisert flere bilder og artikler.

Les meir

Språkreise til Kina

Vg2-elevene som har kinesisk som fremmedspråk er på veg til Shanghai og Nanjing! Følg dem på bloggen: http://kina2017.blogg.no

Les meir

Ledig stilling: Vikariat i norsk

Det er ledig vikariat i norsk med snarlig tiltredelse i omkring 30% stilling. I perioder kan det være behov for ytterligere omkring 20 % vikariat.

Les meir

Vg2-elever på utveksling i Frankrike

Fire Vg2-franskelever fra Latinskolen er nå på utveksling i Frankrike.  Der bor de sammen de franske verts-søsken som bodde hos dem i 6 uker våren 2017. 

Les meir

Sjølivet er ikke for pyser

Disse siste ukene har elever fra naturbruk og maritime fag gjennomført sikkerhetskurs.

Der har elevene øvet på ulike nødssituasjoner som kan oppstå på skip slik at de kan ivareta sin egen og sine kollegers sikkerhet. Elevene har vært gjennom praktiske øvelser innen rednings- og evakueringsmetoder, brann og brannbekjempelse og førstehjelp.  Kurset avsluttes med eksamen siste dagen. 

Les meir

Søke skoleskyss

Elever som skal søke skoleskyss skal bruke elektronisk søknadsskjema. ALLE må søke på nytt hvert år - også de elevene som hadde skyss i fjor.

Les meir