Ålesund VGS > NYHETER

Gratulerer, Hagall Clothing UB!

Hagall Clothing UB gikk til NM på gullbillett! De vant førsteplass for beste utstilling og andreplass for beste logo på årets fylkesmesse for ungdomsbedrifter!

Besøk fra Destinasjon Ålesund og Sunnmøre

Fredag hadde vi besøk fra Destinasjon Ålesund og Sunnmøre.

Tur til Minitinget

Vg1 studiespesialisering er på sin årlige tur til Oslo og Stortinget hvor de deltar i i MiniTinget.

MiniTinget er et interaktivt læringsspill for elever i den videregående skolen.

Se skolens videoer på YouTube

Her kan du se skolens videoer på YouTube.

Ved å abonnere på skolens kanal eller bruker på YouTube, kan du motta øyeblikkelige oppdateringer når nytt innhold vises.

Vi har flere ledige stillinger fra 1. august 2018 med søknadsfrist 7. mars 2018

• Lærer i matrosfaget
  • Lærer i motormannfaget
  • Lærer i fiske og fangst

Skolens bilder på Instagram

Her kan du se alle bildene som er publisert på skolens Instagramkonto.

Du trenger ingen innlogging for å se bildene på skolens konto.

Informasjon om lydisolering av trappeganger på Volsdalsberga

Arbeid med å dempe etterklang i trappegangene i nordfløyen på Volsdalsberga settes i gang onsdag 14. februar og gjøres etappevis etasje for etasje. Den etasjen det jobbes i vil bli stengt, og elevene bes om å respektere sperringer og bruke det andre trappeløpet.

Dersom elevene ikke respekterer sperringene, kan det føre til anmerkning.

Fagdag i fransk med besøk fra L`Institut Français

I dag er det fagdag i fremmedspråk, og franskklassen har besøk fra L`Institut Français (Oslo) ved Mme. Claude Ceselli. Hun lærer elevene om instituttet, om hvordan det er å lære fransk språk i utlandet, om hva de vil oppleve av kulturelle aktiviteter og om møte med andre internasjonale studenter.

Elevene lærer også om hvordan man kan få jobb og leve videre i Frankrike.

Dette er god forberedelse før elevene skal på språkskolereise til Nice i april i år, der de vil bo med franske familier.

Undervisningsevaluering blir gjennomført i løpet av uke 4 – 6.

Undervisningsevalueringen er et verktøy for læreren til å videreutvikle sin undervisning i dialog med elevene.

Leksehjelp for skolens elever onsdager

Leksehjelp i biblioteket på Volsdalsberga. Lærer for leksehjelp i matematikk er Mette Solbak.

Leksehjelpen er åpen for alle skolens elever og varer fra kl. 15 - 16:30.

Påmelding til leksehjelp kan gjøres ved å klikke her.

Fast lenke til skjema for påmelding ligger med et eget ikon fra førsteside i rommet 01 Elevinfo ÅVS og fra skolens hjemmeside under Elevtjenester.