Ålesund VGS > NYHETER

Leksehjelp for skolens elever onsdager

Leksehjelp i biblioteket på Volsdalsberga. Lærer for leksehjelp i matematikk er Mette Solbak.

Leksehjelpen er åpen for alle skolens elever og varer fra kl. 15 - 16:30.

Påmelding til leksehjelp kan gjøres ved å klikke her.

Fast lenke til skjema for påmelding ligger med et eget ikon fra førsteside i rommet 01 Elevinfo ÅVS og fra skolens hjemmeside under Elevtjenester.

Kompetanse for framtida

Hvor smarte kan roboter bli, og hvilke yrker vil det være behov for i framtida? Under Januarseminaret 2018 ved Ålesund videregående skole handla alt om digitalisering.

Velkommen til Åpen kveld 7. februar

Onsdag 7. februar inviterer vi elever ved 10. trinn og deres foreldre til Åpen kveld, klokka 18.00 på Latinskolen og 19.00 på Volsdalsberga.

Januarseminaret 2018 har digitalisering som tema

Fredag 12. januar handler det om digitalisering for elever og lærere ved Ålesund videregående skole.

Le Noël s’approche!

Julen nærmer seg!  Da er det godt å bruke de siste timene av fagdagen til å synge franske julesanger, smake på le Bûche de Noël og lage les Cartes de meilleurs voeux.

Hospitering 2017 - Uke 46

Velkommen til hospitering ved Ålesund videregående skole. Program for hospitering uke 46 - mandag 13.11 til torsdag 16.11.17.

Det serveres lunsj hver dag fra kl. 11:25 til 11:55 i skolens kantiner.

Aleksandra fra 3STS1 er klar for finale i "Ta ordet"

Aleksandra Olsen (18), som går tredjeåret ved studiespesialisering på Ålesund videregående skole, har kommet helt til finalen i «Ta Ordet!»-konkurransen med sin tale om nestekjærlighet og organdonasjon.

Endret skoleskyss i perioden med stengt tunnel mellom Godøya og Giske

I perioden f.o.m. 8. november 2017 og ut første halvår 2019 vil Godøy-tunellen bli stengd, med kolonnekøyring til faste tider gjennom døgnet.

Creo-elever i New York

Vg3-Creo er disse dager i New York.  Følg med på skolens Facebookside - https://www.facebook.com/AAVGS/- der vil det underveis bli publisert flere bilder og artikler.

Språkreise til Kina

Vg2-elevene som har kinesisk som fremmedspråk er på veg til Shanghai og Nanjing! Følg dem på bloggen: http://kina2017.blogg.no