Ålesund VGS > NYHETER

Skolens bilder på Instagram

Her kan du se alle bildene som er publisert på skolens Instagramkonto.

Du trenger ingen innlogging for å se bildene på skolens konto.

Informasjon om lydisolering av trappeganger på Volsdalsberga

Arbeid med å dempe etterklang i trappegangene i nordfløyen på Volsdalsberga settes i gang onsdag 14. februar og gjøres etappevis etasje for etasje. Den etasjen det jobbes i vil bli stengt, og elevene bes om å respektere sperringer og bruke det andre trappeløpet.

Dersom elevene ikke respekterer sperringene, kan det føre til anmerkning.

Fagdag i fransk med besøk fra L`Institut Français

I dag er det fagdag i fremmedspråk, og franskklassen har besøk fra L`Institut Français (Oslo) ved Mme. Claude Ceselli. Hun lærer elevene om instituttet, om hvordan det er å lære fransk språk i utlandet, om hva de vil oppleve av kulturelle aktiviteter og om møte med andre internasjonale studenter.

Elevene lærer også om hvordan man kan få jobb og leve videre i Frankrike.

Dette er god forberedelse før elevene skal på språkskolereise til Nice i april i år, der de vil bo med franske familier.

Undervisningsevaluering blir gjennomført i løpet av uke 4 – 6.

Undervisningsevalueringen er et verktøy for læreren til å videreutvikle sin undervisning i dialog med elevene.

Leksehjelp for skolens elever onsdager

Leksehjelp i biblioteket på Volsdalsberga. Lærer for leksehjelp i matematikk er Mette Solbak.

Leksehjelpen er åpen for alle skolens elever og varer fra kl. 15 - 16:30.

Påmelding til leksehjelp kan gjøres ved å klikke her.

Fast lenke til skjema for påmelding ligger med et eget ikon fra førsteside i rommet 01 Elevinfo ÅVS og fra skolens hjemmeside under Elevtjenester.

Kompetanse for framtida

Hvor smarte kan roboter bli, og hvilke yrker vil det være behov for i framtida? Under Januarseminaret 2018 ved Ålesund videregående skole handla alt om digitalisering.

Velkommen til Åpen kveld 7. februar

Onsdag 7. februar inviterer vi elever ved 10. trinn og deres foreldre til Åpen kveld, klokka 18.00 på Latinskolen og 19.00 på Volsdalsberga.

Januarseminaret 2018 har digitalisering som tema

Fredag 12. januar handler det om digitalisering for elever og lærere ved Ålesund videregående skole.

Le Noël s’approche!

Julen nærmer seg!  Da er det godt å bruke de siste timene av fagdagen til å synge franske julesanger, smake på le Bûche de Noël og lage les Cartes de meilleurs voeux.

Hospitering 2017 - Uke 46

Velkommen til hospitering ved Ålesund videregående skole. Program for hospitering uke 46 - mandag 13.11 til torsdag 16.11.17.

Det serveres lunsj hver dag fra kl. 11:25 til 11:55 i skolens kantiner.