Ålesund VGS > NYHETER

Innslag i NRK fra Vg1 ST

NRK var på besøk på Latinskolen. I ettermiddagssendingen ble det vist et innslag fra klasse 1ST2 (studiespesialisering) om bruk av Den europeiske språkpermen i undervisningen i engelsk Vg1. Språkpermen kan ikke bare brukes i engelsk, men også i andre fremmedspråk. Se innslaget fra NRK Møre og Romsdal her.

Mona til VM

Mona er klar for VM. Mona er elev på Vg2 idrettsfag og er en meget lovende alpinist. Etter en meget bra 22 plass i slalom i Garmish-Partenkirchen kvalifiserte hun seg for VM sammen med sine to andre alpinsøstre. Les mer om Mona i Smp.

MK deltek på Melodi Grand Prix

Elevar frå Medium og kommunikasjon på Ålesund vgs stiller i veke sju opp som frivillige under Melodi Grand Prix i Sunnmørshallen.

Vestlandsutstillingen

Vestlandsutstillingen 2009 åpnet på kunstmuseet KUBE i helgen under temaet "Kærlighed". Klasse 1MK2 ved Ålesund vg skole tok turen ut av klasserommet for å undersøke hva som rører seg i moderne kunst på Vestlandet.

Flyttar inn i dag

Endeleg er 1. etasjen i høgblokka på Volsdalsberga innflyttingsklar. Ny resepsjon, nytt mediatek, stort vrimleareal og nye kontorer for leiinga blir tatt i bruk frå og med i dag.

Franskklassen skal til Paris

Vg2 fransk skal reise på studietur til Paris i mars og selger gode kaker og karameller for å legge mer i reisekassa. Både i kantina på skolen og på Kremmergaarden i sentrum sitter de og frister forbipasserende til å kjøpe seg en godbit.

Transportklassen på bedriftsbesøk

Transportklassen på bedriftsbesøk til Cargo Net (godsdel NSB) på Åndalsnes

Aktivitetsdag i Sunnmørshallen

Hele skolen samla om ulike aktiviteter i Sunnmørshallen før jul. Idrettsfagelevene fikk vise at de er gode til å arrangere.

Idrettsklassen på studietur til La Santa

En drømmeuke for hele gjengen da Vg3 Idrettsfag var på treningsleir på Lanzarote i november. Her var det sol og trening hele dagene. Elevene hadde mange ulike sportsgrener å velge i.

Palestinernes situasjon

Charlotte Muren og Matilde Mørkedal som er en tidligere elev ved Latinskolen, har vært på besøk på Volsdalsberga og Latinskolen for å fortelle om palestinernes situasjon i Libanon.