Ålesund VGS > NYHETER

Aktivitetsdag i Sunnmørshallen

Hele skolen samla om ulike aktiviteter i Sunnmørshallen før jul. Idrettsfagelevene fikk vise at de er gode til å arrangere.

Idrettsklassen på studietur til La Santa

En drømmeuke for hele gjengen da Vg3 Idrettsfag var på treningsleir på Lanzarote i november. Her var det sol og trening hele dagene. Elevene hadde mange ulike sportsgrener å velge i.

Palestinernes situasjon

Charlotte Muren og Matilde Mørkedal som er en tidligere elev ved Latinskolen, har vært på besøk på Volsdalsberga og Latinskolen for å fortelle om palestinernes situasjon i Libanon.

UB ReModo med PC-vesker

Ungdomsbedriften ReModo UB produserer PC-vesker i blandet materiale, noe nytt og med et hint av gamle biler. De har selv vært å hentet stoff fra bilseter og bilbelte, som preger veskene.

Rebusløp på Latinskolen

Faget økonomistyring er et spennende fag, men det kan også være krevende med regning og analyser. Nå trengte vi å leke litt.