Ålesund VGS > NYHETER

Mona til VM

Mona er klar for VM. Mona er elev på Vg2 idrettsfag og er en meget lovende alpinist. Etter en meget bra 22 plass i slalom i Garmish-Partenkirchen kvalifiserte hun seg for VM sammen med sine to andre alpinsøstre. Les mer om Mona i Smp.

MK deltek på Melodi Grand Prix

Elevar frå Medium og kommunikasjon på Ålesund vgs stiller i veke sju opp som frivillige under Melodi Grand Prix i Sunnmørshallen.

Vestlandsutstillingen

Vestlandsutstillingen 2009 åpnet på kunstmuseet KUBE i helgen under temaet "Kærlighed". Klasse 1MK2 ved Ålesund vg skole tok turen ut av klasserommet for å undersøke hva som rører seg i moderne kunst på Vestlandet.

Flyttar inn i dag

Endeleg er 1. etasjen i høgblokka på Volsdalsberga innflyttingsklar. Ny resepsjon, nytt mediatek, stort vrimleareal og nye kontorer for leiinga blir tatt i bruk frå og med i dag.

Franskklassen skal til Paris

Vg2 fransk skal reise på studietur til Paris i mars og selger gode kaker og karameller for å legge mer i reisekassa. Både i kantina på skolen og på Kremmergaarden i sentrum sitter de og frister forbipasserende til å kjøpe seg en godbit.

Transportklassen på bedriftsbesøk

Transportklassen på bedriftsbesøk til Cargo Net (godsdel NSB) på Åndalsnes

Aktivitetsdag i Sunnmørshallen

Hele skolen samla om ulike aktiviteter i Sunnmørshallen før jul. Idrettsfagelevene fikk vise at de er gode til å arrangere.

Idrettsklassen på studietur til La Santa

En drømmeuke for hele gjengen da Vg3 Idrettsfag var på treningsleir på Lanzarote i november. Her var det sol og trening hele dagene. Elevene hadde mange ulike sportsgrener å velge i.

Palestinernes situasjon

Charlotte Muren og Matilde Mørkedal som er en tidligere elev ved Latinskolen, har vært på besøk på Volsdalsberga og Latinskolen for å fortelle om palestinernes situasjon i Libanon.

UB ReModo med PC-vesker

Ungdomsbedriften ReModo UB produserer PC-vesker i blandet materiale, noe nytt og med et hint av gamle biler. De har selv vært å hentet stoff fra bilseter og bilbelte, som preger veskene.