Ålesund VGS > NYHETER

ÅRETS LÆRER I ENTREPRENØRSKAP

Anders Bergslid fikk i dag prisen som Norges beste entreprenørskapslærer i 2009! Anders underviser på Service og samferdsel ved Ålesund VGS, med særlig ansvar for ungdomsbedriftene.

Konsert med Queendom

Tirsdag denne uka får vi besøk av den Oslo-baserte humorgruppa Queendom. Vi gleder oss til konsert i Parken Kulturhus kl 11.00 for elevene ved Latinskolen, og kl 12.30 for elevene på Volsdalsberga.

Sjekk nettsida til Queendom HER.

Bilder frå tur til Ulla

Naturbruk hadde ein kjempetur til Ulla i haust. Sjekk dei flotte bilda i albumet under aktivitetsdagar HER.

Feltdag på Tueneset

Regn og kuling fra sørvest hindret ikke elevene fra å registrere abiotiske og biotiske faktorer i strandsonen på Tueneset.

Fra utdanning til jobb

Hvordan fungerer arbeidslivet? Det er det store spørsmålet under kurset som Manpower ga til utvalgte elever ved Ålesund vgs. i forrige uke. Kurset ble holdt av Manpower i samarbeid med Ungt entreprenørskap. Målet er å hjelpe og forberede ungdommen på arbeidslivet.

Blått valg ved Ålesund vgs

Skolevalget ved Ålesund vgs gav en knusende seier til Fremskrittspartiet med hele 44 % av stemmene.

To klassar til Slogen

Onsdag 26. august vaknar vi til knallvær. Sol og stille, og vi skal til Slogen! To idrettsklassar og fem lærarar er klare for noko som skal vise seg å bli både vondt og deilig, tøft og uendeleg vakkert.

Engasjerande valdebatt

Voldsbruk i heimen, dyremishandling og eldreomsorg var mellom sakene som engasjerte ungdommen under valdebatten på Parken kulturhus.

Lars Sponheim på besøk

Tirsdag 1/9 hadde vi på Volsdalsberga ved Ålesund videregående besøk av Venstres leder Lars Sponheim, som også er valgt til Hordaland Venstres 1. kandidat ved høstens stortingsvalg. Leif Helge Kongshaug som er Møre og Romsdal Venstre sin representant på Stortinget var også med.

Suksess med klippfiskpizza

NATURBRUK MED FISKESTUNT PÅ MATFESTIVALEN

”Klippfiskpizza, 20 kroner! Deilige fiskekaker, 10 kroner!” Unge stemmer frå Ålesund videregående skole konkurrerer om å by fram flotte fiskeprodukt. ”Pizza Bachalao, veldig god, ta ei smaksprøve! Fiskeburger , 25 kroner, nydelige steinbitkaker!”