Ålesund VGS > NYHETER

Hybeltreff på Huset

Her er det hybeltreff på Huset og elever fra Volsdalsberga koser seg med Tikka Masala. Hver onsdag får hybelboere ved alle videregående skoler i Ålesund tilbud om middag for kr 20,- Dette er billig, sosialt og kjekt!

Russebilder lagt ut

Latinskolerussen har i mange år og generasjoner vært et viktig og fargerikt vårtegn i Ålesund. Gå til Album i hovedmenyen, Russekull i undermenyen og se om du finner noen du kjenner.

Rettslæregruppa i fengsel

Ingen i rettslæregruppa havna på glattcella da vi besøkte fenselet i Ålesund. Men vi fikk studere fengselet både på innsiden og ute i luftegården. Vi gikk inn i ei ordinær celle, ca. 8 m², titta på glattcella og ellers oppholdsrom og undervisningsrom.

Unikt og nytt studietilbod

VG3 Mediedesign er eit nytt studietilbod på for deg som har fullført VG2 Medium og kommunikasjon. Her får du fordjupe deg i produksjon av tekst, lyd og bilete - midt i blinken for den som har lyst på ein jobb i mediebransjen!

Innslag i NRK fra Vg1 ST

NRK var på besøk på Latinskolen. I ettermiddagssendingen ble det vist et innslag fra klasse 1ST2 (studiespesialisering) om bruk av Den europeiske språkpermen i undervisningen i engelsk Vg1. Språkpermen kan ikke bare brukes i engelsk, men også i andre fremmedspråk. Se innslaget fra NRK Møre og Romsdal her.

Mona til VM

Mona er klar for VM. Mona er elev på Vg2 idrettsfag og er en meget lovende alpinist. Etter en meget bra 22 plass i slalom i Garmish-Partenkirchen kvalifiserte hun seg for VM sammen med sine to andre alpinsøstre. Les mer om Mona i Smp.

MK deltek på Melodi Grand Prix

Elevar frå Medium og kommunikasjon på Ålesund vgs stiller i veke sju opp som frivillige under Melodi Grand Prix i Sunnmørshallen.

Vestlandsutstillingen

Vestlandsutstillingen 2009 åpnet på kunstmuseet KUBE i helgen under temaet "Kærlighed". Klasse 1MK2 ved Ålesund vg skole tok turen ut av klasserommet for å undersøke hva som rører seg i moderne kunst på Vestlandet.

Flyttar inn i dag

Endeleg er 1. etasjen i høgblokka på Volsdalsberga innflyttingsklar. Ny resepsjon, nytt mediatek, stort vrimleareal og nye kontorer for leiinga blir tatt i bruk frå og med i dag.

Franskklassen skal til Paris

Vg2 fransk skal reise på studietur til Paris i mars og selger gode kaker og karameller for å legge mer i reisekassa. Både i kantina på skolen og på Kremmergaarden i sentrum sitter de og frister forbipasserende til å kjøpe seg en godbit.