Ålesund VGS > NYHETER

Fylkets beste ungdomsbedrift

I år igjen ble Ålesund videregående skole beste skole på fylkesmessa i Kristiansund.

75 ungdomsbedrifter deltok og det var 13 ulike konkurranser. Dorme UB ble kåret til beste ungdomsbedrift, og Remodo UB fikk hele fem førstepriser!

Skoleforestilling 10. mars

Vg3-elevene på Latinskolen var på skoleforestillingen Fabrik på Arbeideren tirsdag 10. mars. Både lærere og elever var svært fornøyde med forestillingen.

Besøk i Frostating Lagmannsrett

Rettslære2-gruppen ved Latinskolen på besøk i Frostating Lagmannsrett. Saken dreide seg om kjøp og salg av narkotika og gikk over 2 dager.

Kulturminnet i Øwregata

2009 skal vere eit kulturminneår i Noreg. Elevar og tilsette ved Latinskolen går dagleg inn og ut av eit kjent, kjært og viktig kulturminne i Ålesund. Sist veke kom endeleg dei restaurerte originaldørene frå 1907 på plass.

Opning av nye lokaler

Høgblokka på Volsdalsberga er no ferdig renovert, inkludert ein flott 1. etasje med resepsjon, mediatek og vrimleareal. Onsdag 18/2 var det klart for opning med program for inviterte gjester og skolens personale.

Sjekk kinoreklamen på YouTube

Ålesund videregående skole tilbyr hele seks utdanningsprogram. "Du kan bli hva du vil. Grunnlaget legger du her!" Sjekk kinoreklamen på YouTube. Kjenner du igjen stemmen? Han var elev på Latinskolen for noen år siden... http://www.youtube.com/watch?v=BpvG0PGn-Nk

Tyskaften på Latinskolen

I uke 13 skal Vg2-elevene som har tysk som 2. fremmedspråk på ekskursjon til Berlin. I den forbindelse var det invitert til "Tyskaften" i kantina på Latinskolen. Vi var vi samlet ca. 70 personer - elever, foreldre, venner og ansatte.

Skule på fiskebåt

Elevane på naturbruk og fiske og fangst har vore ein månad ute i lærerik praksis. Fredag var dei på besøk om bord i ein av praksisbåtane, Gunnar Langva.

Hybeltreff på Huset

Her er det hybeltreff på Huset og elever fra Volsdalsberga koser seg med Tikka Masala. Hver onsdag får hybelboere ved alle videregående skoler i Ålesund tilbud om middag for kr 20,- Dette er billig, sosialt og kjekt!

Russebilder lagt ut

Latinskolerussen har i mange år og generasjoner vært et viktig og fargerikt vårtegn i Ålesund. Gå til Album i hovedmenyen, Russekull i undermenyen og se om du finner noen du kjenner.