Ålesund VGS > NYHETER

MK deltek på Melodi Grand Prix

Elevar frå Medium og kommunikasjon på Ålesund vgs stiller i veke sju opp som frivillige under Melodi Grand Prix i Sunnmørshallen.

Vestlandsutstillingen

Vestlandsutstillingen 2009 åpnet på kunstmuseet KUBE i helgen under temaet "Kærlighed". Klasse 1MK2 ved Ålesund vg skole tok turen ut av klasserommet for å undersøke hva som rører seg i moderne kunst på Vestlandet.

Flyttar inn i dag

Endeleg er 1. etasjen i høgblokka på Volsdalsberga innflyttingsklar. Ny resepsjon, nytt mediatek, stort vrimleareal og nye kontorer for leiinga blir tatt i bruk frå og med i dag.

Franskklassen skal til Paris

Vg2 fransk skal reise på studietur til Paris i mars og selger gode kaker og karameller for å legge mer i reisekassa. Både i kantina på skolen og på Kremmergaarden i sentrum sitter de og frister forbipasserende til å kjøpe seg en godbit.

Transportklassen på bedriftsbesøk

Transportklassen på bedriftsbesøk til Cargo Net (godsdel NSB) på Åndalsnes

Aktivitetsdag i Sunnmørshallen

Hele skolen samla om ulike aktiviteter i Sunnmørshallen før jul. Idrettsfagelevene fikk vise at de er gode til å arrangere.

Idrettsklassen på studietur til La Santa

En drømmeuke for hele gjengen da Vg3 Idrettsfag var på treningsleir på Lanzarote i november. Her var det sol og trening hele dagene. Elevene hadde mange ulike sportsgrener å velge i.

Palestinernes situasjon

Charlotte Muren og Matilde Mørkedal som er en tidligere elev ved Latinskolen, har vært på besøk på Volsdalsberga og Latinskolen for å fortelle om palestinernes situasjon i Libanon.

UB ReModo med PC-vesker

Ungdomsbedriften ReModo UB produserer PC-vesker i blandet materiale, noe nytt og med et hint av gamle biler. De har selv vært å hentet stoff fra bilseter og bilbelte, som preger veskene.

Rebusløp på Latinskolen

Faget økonomistyring er et spennende fag, men det kan også være krevende med regning og analyser. Nå trengte vi å leke litt.