Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Ålesund VGS > NYHETER

Då skolen kuppa Korsatunellen

Med 20 stands, dansing og sceneinnslag, bacalao og basar og meire til inntok elevar og lærarar Korsatunellen i Ålesund sentrum laurdag 23. januar. Det var klart for finalen for "Gi meg ein B".

Les meir

Diego Silva klar for Korsatunellen laurdag

"Byen og ballkustnerane" er eitt av ca 20 prosjekt under paraplyen "Gi meg ein B" som blir vist fram i Korsatunellen laurdag 23/1. Har du lyst til å drible Diego? Eller kva med brennsnut eller basar?

Les meir

Slik søker du skoleplass

Det nærmer seg søknadsfrist for opptak til videregående skole skoleåret 2010/11. Her følger informasjon for hvordan du søker skoleplass.

Les meir

Idrettsfag-elever klare for junior-VM

Mona Løseth og Sebastian Foss Solevaag, elever på Vg2 idrettsfag ved Ålesund vgs, er begge uttatt til junior-VM i alpint! Å kvalifisere meg til junior-VM var viktigste mål for sesongen. Så jeg er veldig fornøyd, sier Sebastian Foss-Solevaag da Sunnmørsposten kunne fortelle at VM-plassen var hans.

Les meir

Åpen dag ved Ålesund vgs

Tirsdag 26. januar inviterer vil til Åpen dag ved Ålesund videregående skole, Volsdalsberga og Latinskolen. Den enkelte ungdomsskole har fått tilsendt påmeldingsskjema. Velkommen!

Les meir

Kontaktmøte Vg2 STU og IDR

Uke 3 inviterer Ålesund videregående skole foreldre/foresatte og elever på Vg2 studiespesialisering og idrettsfag til kontaktmøte. På kontaktmøte tar vi sikte på å informere om hvordan elevene står faglig, om deres arbeidsinnsats og om muligheter for videre skolegang på Vg3 studiespesialisering og idrettsfag.

Les meir

Jobb som frivillig under festival?

Er du ung og full av nye ideer? Da har du kanskje lyst til å jobbe som frivillig under teaterfestivalen i Ålesund 4.-12. mars?

Les meir

Kan igjen bruke pluss- og minuskarakterer

Jeg vil sørge for en snarlig endring av regelverket slik at lærerne igjen kan benytte pluss- og minuskarakterer som del av underveisvurderingen. I tillegg til karakterer forutsetter jeg at eleven hele veien får tilbakemelding om sin faglige utvikling, sier kunnskapsminister Kristin Halvorsen.

Les meir

Fin juleavslutning i kirka

Også år hadde Ålesund videregående skole lokalitet Latinskolen juleavslutning i Ålesund kirke. Elever og alle ansatte var samlet for preken, korsang og julehilsen fra konstituert rektor.

Les meir

Stor aktivitet i Sunnmørshallen

Mandag 21. desember var det stor aktivitet i Sunnmørshallen. Ålesund videregående skole arrangerte sin årlige aktivitetsdag. Over 700 elever deltok og klasse 3IDR gikk av med seieren som beste klasse. Se bildene fra årets aktivitetsdag.

Les meir