Ålesund VGS > NYHETER

Skolen er stengt frå og med fredag 13. mars

Fylkeskommunen har vedtatt at alle vidaregåande skolar blir stengt frå og med i morgon, fredag 13. mars og i første omgang i 14 dagar.

Koronaviruset- stopp av reiser og innstramming av møte og arrangement

Møre og Romsdal fylkeskommune har sett krisestab og følger situasjonen tett. Fylkeskommune tek situasjonen knytt til koronaviruset på alvor, og har frå i dag 11.mars sett i verk ytterlegare tiltak for å hindre smitte og spreiing av viruset. Det vil kunne bli sett inn nye tiltak på kort varsel.

Informasjon til privatister

Den 10. mars ble det sendt E-post til alle privatister med informasjon om oppmeldte fag og eksamensdato. I tillegg ble det sendt SMS.

Ms. K på Mali-besøk

Det var stor glede hos elevene ved Groupe Scolaire Gnetaaso i Bamako da de mottok brev på engelsk og fransk fra elevene i 1ID1, 1ID2, 1SS1/2, 2RLV/2ISF, Fransk 1 og Fransk 2.

2020 er Rottens år

Vg1 kinesisk feirer KINESISK NYTTÅR med flotte plakater.  Mye gøy som skjer på fagdagen!

Åpen Kveld

Tirsdag 4. februar og onsdag 5. februar inviterer vi elever ved 10. trinn med foresatte til Åpen kveld.

Studieorienteringsdagen 2020

Tirsdag 04. februar får vi besøk av flere universitet og høyskoler som vil orientere om sine studietilbud. Dagen deles inn i fellessesjoner og flere parallelle sesjoner.

Påmelding til de parallelle sesjonene gjøres ved å fylle ut skjema under.

Januarseminaret 2020

Januarseminaret 2020 går av stabelen i morgen.

Oppmelding til privatisteksamen for våren 2020

Nå kan du melde deg opp til privatisteksamen for våren 2020. PrivatistWeb er åpen for oppmelding fram til 1. februar 2020.

Slik klager du på eksamenskarakter

• Elever bør rådføre seg med en faglærer før det blir levert klage.
  • Klagen gjøres skriftlig.
  • Klagen sendes/leveres skolen. E-postadresse: alesund.vgs@mrfylke.no
  • Du trenger ikke begrunne klagen.