Ålesund VGS > NYHETER

Vg1 idrett på vintertur i Stordalen i strålende «Påskevær»

I dag har elevene laget stasjoner til aktivitetsdagen for Spjelkavik barneskole og de har fått opplæring i langrenn og lært både skøyteteknikk og klassisk stil.

I dag er Pi-dagen

I dag er det Pi-dag og i matpausa var det konkurranse i kantina på Latinskolen.

Pi-kake som premie til vinnaren!

Ingen fekk alt rett, men vi trakk ein vinnar mellom dei som hadde 2 av 3 oppgåver rett. Det vart Iver frå 2sts3.

Økonomisk støtte til Kinaturer

Et opphold i Kina har vært en del av utdanninga til de elevene som har hatt kinesisk som 2. fremmedspråk. Nå har Senter for internasjonalisering av utdanning (SIU) gitt skolen tilsagn om støtte til disse turene i fem år fremover.

Hilsen fra Mali

Ålesund vgs etterlot seg et fotspor i Mali da "Madame Katie" besøkte ungdomsskolen ved Groupe Scolaire Gnetaaso i Bamako i dag.

Rivingsarbeider på slakteritomta fra 12. mars

Ulsmo eiendom skal gjennom selskapet Fri sikt Volsdalsberga AS bygge 150 leiligheter på den østlige delen av slakteritomta på Volsdalsberga. Rivningsarbeidene startet 5.mars og vil vare til fellesferien 2018. De startet arbeidet 5. mars med innvendig forberedelse og skal fra mandag 12.mars gå i gang med selve rivingsarbeidet.

Gratulerer, Hagall Clothing UB!

Hagall Clothing UB gikk til NM på gullbillett! De vant førsteplass for beste utstilling og andreplass for beste logo på årets fylkesmesse for ungdomsbedrifter!

Besøk fra Destinasjon Ålesund og Sunnmøre

Fredag hadde vi besøk fra Destinasjon Ålesund og Sunnmøre.

Tur til Minitinget

Vg1 studiespesialisering er på sin årlige tur til Oslo og Stortinget hvor de deltar i i MiniTinget.

MiniTinget er et interaktivt læringsspill for elever i den videregående skolen.

Se skolens videoer på YouTube

Her kan du se skolens videoer på YouTube.

Ved å abonnere på skolens kanal eller bruker på YouTube, kan du motta øyeblikkelige oppdateringer når nytt innhold vises.

Vi har flere ledige stillinger fra 1. august 2018 med søknadsfrist 7. mars 2018

• Lærer i matrosfaget
  • Lærer i motormannfaget
  • Lærer i fiske og fangst