Ålesund VGS > NYHETER

Redusert aktivitet i skolehelsetjenesten som følge av koronasituasjonen

For å beskytte de mest sårbare i befolkningen mot koronasmitte og for å bistå kommunen med andre oppgaver som følge av pandemien, så har skolehelsetjenesten redusert aktivitet inntil videre.

En redusert stab av helsesykepleierne vil kun være tilgjengelig på telefon på dagtid for henvendelser til skolehelsetjenesten.

Les mer om tilbudet her

Informasjon til privatister angående Coronavirus

Skolen vil så langt det lar seg gjøre forsøke å gjennomføre privatisteksamen som planlagt. / Eksamen uke 16 er utsatt på ubestemt tid.

Hvis det blir endringer/avlysninger vil det bli annonsert.

Følg med på Utdanningsdirektoratets informasjonsside om Koronaviruset.

Stengd skole fram til 27. april

Situasjonen med stengd skole og heimekontor held fram for alle til 27. april. Vg2 yrkesfag og Vg3 YF i skole startar då opp igjen. For alle andre tilbod held gjeldande tiltak fram.

Slik organiserer vi opplæringa når skolen er stengt

Frå og med 13. mars blir det heimekontor for elevar og lærarar. Perioden er per i dag utvida til 13. april. Her forklarer vi korleis læringsarbeidet blir organisert.

Skolen er stengt frå og med fredag 13. mars

Fylkeskommunen har vedtatt at alle vidaregåande skolar blir stengt frå og med i morgon, fredag 13. mars og i første omgang i 14 dagar.

Koronaviruset- stopp av reiser og innstramming av møte og arrangement

Møre og Romsdal fylkeskommune har sett krisestab og følger situasjonen tett. Fylkeskommune tek situasjonen knytt til koronaviruset på alvor, og har frå i dag 11.mars sett i verk ytterlegare tiltak for å hindre smitte og spreiing av viruset. Det vil kunne bli sett inn nye tiltak på kort varsel.

Informasjon til privatister

Den 10. mars ble det sendt E-post til alle privatister med informasjon om oppmeldte fag og eksamensdato. I tillegg ble det sendt SMS.

Ms. K på Mali-besøk

Det var stor glede hos elevene ved Groupe Scolaire Gnetaaso i Bamako da de mottok brev på engelsk og fransk fra elevene i 1ID1, 1ID2, 1SS1/2, 2RLV/2ISF, Fransk 1 og Fransk 2.

2020 er Rottens år

Vg1 kinesisk feirer KINESISK NYTTÅR med flotte plakater.  Mye gøy som skjer på fagdagen!

Åpen Kveld

Tirsdag 4. februar og onsdag 5. februar inviterer vi elever ved 10. trinn med foresatte til Åpen kveld.