Ålesund VGS > NYHETER

Fagdag i matematikk hos Sparebanken Møre

Vi hadde et vellykket og lærerikt besøk hos Sparebanken Møre.   Elevene fikk undervisning i flere av kompetansemålene i økonomi, samt nyttig veiledning i personlig økonomi for framtida.

Invitasjon til foreldremøte til elever som har kinesisk på Vg1

Det blir i disse dager sendt ut invitasjon til informasjonsmøte for foresatte til elever som har kinesisk på Vg1 ved Ålesund vgs.

Tid:  Onsdag 30. mars kl. 18:00.

Sted: Auditoriet, Latinskolen. Auditoriet ligger i bygningen som ligger i Kirkegata.

Ledig stilling som avdelingsleder NA-TIP

Det er ledig fast stilling som avdelingsleder for Naturbruk og Teknikk og Industriell produksjon (NA-TIP) fra 01.08.2016.

Søknadsfrist: 30.03.2016.

Elektronisk søknadsskjema og utlysingstekst finner du her.

Ny trefftid for Helsesøster

Helsesøster Latinskolen: treffes mandag og onsdag kl. 09:00-13
Helsesøster Volsdalsberga: treffes mandag og tirsdag kl. 09:00-13:00 og onsdag kl. 09:00-12:00

Kulturbedrifter i vinden

To av ungdomsbedriftene ved Ålesund VGS tilbyr kulturprodukt. Her er Gess UB og Mega Studio UB.

UB-film gjekk vidare

Ungdomsbedrifta Generasjon Prestasjon UB deltok i Ungdomens Kulturmønstring med reklamefilmen "VÅKN OPP", og gjekk vidare til fylkeskulturmønstringa.

Se hvordan vi har det

Vi har laga et knippe med videosnutter fra ulike utdanningsprogram og aktiviteter. Se hvordan vi har det på skolen!

Registrer deg på VIGO før 1. mars

Alle må registrere seg på VIGO før 1. mars - også de som ikke skal søke skole eller læreplass.

Flott elevrådsseminar

I anledningen elevrådsseminaret Ålesund Videregående Skole for skoleåret 2015/2016 har Generasjon Prestasjon UB ansvaret for halve opplegget. Seminaret hadde fokus på skolemiljø og psykisk helse.

Halvårsvurdering

Karakterene for 1. termin er nå offentliggjort i Skolearena.

Vg1- og Vg2-elevene får utskrift av halvårsvurdering utdelt av kontaktlærer.