Ålesund VGS > NYHETER

Kulturbedrifter i vinden

To av ungdomsbedriftene ved Ålesund VGS tilbyr kulturprodukt. Her er Gess UB og Mega Studio UB.

UB-film gjekk vidare

Ungdomsbedrifta Generasjon Prestasjon UB deltok i Ungdomens Kulturmønstring med reklamefilmen "VÅKN OPP", og gjekk vidare til fylkeskulturmønstringa.

Se hvordan vi har det

Vi har laga et knippe med videosnutter fra ulike utdanningsprogram og aktiviteter. Se hvordan vi har det på skolen!

Registrer deg på VIGO før 1. mars

Alle må registrere seg på VIGO før 1. mars - også de som ikke skal søke skole eller læreplass.

Flott elevrådsseminar

I anledningen elevrådsseminaret Ålesund Videregående Skole for skoleåret 2015/2016 har Generasjon Prestasjon UB ansvaret for halve opplegget. Seminaret hadde fokus på skolemiljø og psykisk helse.

Halvårsvurdering

Karakterene for 1. termin er nå offentliggjort i Skolearena.

Vg1- og Vg2-elevene får utskrift av halvårsvurdering utdelt av kontaktlærer.

Privatisteksamen våren 2016

Informasjon til privatister ligger under: Informasjon >> Privatister.

Oppmeldingsfrist: 1. februar 2016.  Portalen stenger og det er ikke mulig å melde seg opp etter fristen.

Julegraut i kantina

Elevrådet inviterte til nissefest og spanderte julegraut i kantina 17. desember.

Skolen satsar på kinesisk

Ved Ålesund vgs kan elevane velje kinesisk. Tilbodet er populært. No jobbar skolen for å få på plass samarbeidsavtale med eit college i Kina.

Ungdomsbedrift i riksmedia

Generasjon Prestasjon UB vil dempe prestasjonspresset for ungdom. Les om dei i Aftenposten.