Ålesund VGS > NYHETER

Privatister karakterer og klagerett

Fellessensur for eksamen våren 2016 er 17. juni 2016.
Karakterene blir offentliggjort i PrivatistWeb dagen etter fellessensur.

Fraværsgrense for elever i videregående skole.

Et stortingsflertall er kommet til enighet om en modell som innfører fraværsgrense i den videregående skolen.

Modellen det er enighet om er en ordning med maks 15 prosent fravær (ikke 10 % som tidligere foreslått), der fraværsgrensen følges opp med forskning og evalueres etter tre år.

Privatisteksamen for praksiskandidater

Privatisteksamen for praksiskandidater blir arrangert på Color Line på Volsdalsberga. Alle eksamener er digitale og kandidatene skal bruke datamaskin.

Fredag 3. og mandag 6. juni.

Møt opp i god tid - senest kl. 8:30.

Skjema for melding av avvik og klage på skoleskyss

Hva er et avvik? Et avvik er når bussen har gått for tidlig, er for sen, full eller ikke stopper der den skal. Det er viktig at avviket blir registrert samme dag som det skjedde, slik at vi får tatt det videre til den det gjelder.

Studietur til Nice

Fransk på Vg2 er på tur til Frankrike. Følg bloggen deres!

Fagdag i matematikk hos Sparebanken Møre

Vi hadde et vellykket og lærerikt besøk hos Sparebanken Møre.   Elevene fikk undervisning i flere av kompetansemålene i økonomi, samt nyttig veiledning i personlig økonomi for framtida.

Invitasjon til foreldremøte til elever som har kinesisk på Vg1

Det blir i disse dager sendt ut invitasjon til informasjonsmøte for foresatte til elever som har kinesisk på Vg1 ved Ålesund vgs.

Tid:  Onsdag 30. mars kl. 18:00.

Sted: Auditoriet, Latinskolen. Auditoriet ligger i bygningen som ligger i Kirkegata.

Ledig stilling som avdelingsleder NA-TIP

Det er ledig fast stilling som avdelingsleder for Naturbruk og Teknikk og Industriell produksjon (NA-TIP) fra 01.08.2016.

Søknadsfrist: 30.03.2016.

Elektronisk søknadsskjema og utlysingstekst finner du her.

Ny trefftid for Helsesøster

Helsesøster Latinskolen: treffes mandag og onsdag kl. 09:00-13
Helsesøster Volsdalsberga: treffes mandag og tirsdag kl. 09:00-13:00 og onsdag kl. 09:00-12:00