Ålesund VGS > NYHETER

Reiselivsklassen på oppdrag for FRAM.

Elevene gjennomførte i september kvalitetskontroll av rundturen «Travel like the locals», som har vært en stor suksess denne sesongen.

Ny timeplan

Ny oppdatert timeplan - gjeldende fra 12.09.-  ligger som pdf-fil under Informasjon. (->Skoleåret/Planer)

Lenke direkte til publiserte timeplaner (åpnes i nytt bilde).

Elevenes personlige timeplan ligger i Skolearena.

I tillegg finner elever og ansatte timeplaner og annen nyttig informasjon i Fronter.

Til elever - spørsmål og svar om fraværsgrensen

Kunnskapsdepartementet har utarbeidet denne veiledningen til elever.

I tillegg har de opprettet denne bloggen til elever.

Nytt skoleår og nye førsteklassinger på idrett!

Mandag 22. august var det 54 spente elever som møtte i øvre gym. 54 nye elever som var klare for et nytt kapittel. Et nytt kapittel på idrettslinja ved Ålesund videregående skole.

Ledige stillinger

Det er flere ledige stillinger ved Ålesund videregående skole. For å se utlysningstekst og søke stilling, se mrfylke.no/jobb

Ledende vaktmester/driftsleder

Fra 1.januar er det ledig en fast stilling som driftsleder/ledende vaktmester ved Ålesund videregående skole.

Arbeidssted er for tiden vår lokalitet i Sjømannsvegen på Volsdalsberga.

Søknadsfrist: 26.09.2016

Fagarbeider TP

Det er ledig 83 % stilling som fagarbeider på avdeling for Teknikk og industriell produksjon (TP).

Søknadsfrist: 26.09.2016

Elektronisk søknadsskjema og informasjon om stillingene finner du her - lenke til: mrfylke.no/jobb

Valg av 2. fremmedspråk

Avdelingsleder Sonja Gangstad vil orientere elever på Vg1 om skolens tilbud før elevene skal fylle ut skjema for valg av 2. fremmedspråk.  Denne orienteringen blir gjennomført en av de første skoledagene.

Elevhandboka for 2016-2017 er klar

I den digitale Elevhandboka finner elever nyttig informasjon om skolen.

Velkommen til nyansatte

Velkommen til alle nyansatte som begynner det nye skoleåret i dag.

Her vil du finne samlet nyttig informasjon for nyansatte.

Da Capo fra kulturdagen

Et av de mange populære innslaga ved årets kulturdag var lærerinnslaget.  Vi koster på oss en reprise av introduksjonsvideoen.   Produsent: Petter Alnes-Bonsesmo 2MED2.

Flott avslutningsfest for skolens avgangselever.

Torsdag 2. juni var det en flott og høytidelig avslutningsfest på for skolens avgangselever. Gratulerer til våre flotte avgangselever med (snart) overstått 13-årig skolegang!  Nå gjenstår kun muntlig eksamen, og vi ønsker dere alle lykke til!

Her noen glimt fra avslutningsfesten.