Ålesund VGS > NYHETER

Klasse 2RLV er på utplassering i Gran Canaria.

Klasse 2RLV er nå på utplassering i Gran Canaria, på Hotel Escuela Santa Brigida. Her skal vi være i perioden 21. januar - 12. februar 2017 og få gode erfaringer med både språk, kultur og service.

Privatisteksamen 2017

Frist for oppmelding til våreksamen for privatistar er 01.02.2017.
Privatisteksamen gjelder:
• Privatister og lærlinger
• Elever/lærlinger som har rett til ny, utsatt og særskilt eksamen
• Teoriprøve for praksiskandidater og særskilte lærefag Vg3

Ålesund videregående skole er en av 9 videregående skoler i Møre og Romsdal som gjennomfører privatisteksamen.  Les mer om privatisteksamen ved Ålesund vgs.

Les meir på hjemmesiden til Møre og Romsdal fylkeskommune: mrfylke.no/privatist

Nullmobbing.no

Nullmobbing.no er et nettsted for barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.

Lenke til nettstedet Nullmobbing.no

Følg våre elever på Kinareisen

Følg våre elever på deres spennende Kinareise her på bloggen.

Leksehjelp

Mandager og onsdager tilbyr vi gratis leksehjelp for våre elever.

For at elevene skal holde energinivået oppe blir det servert gratis mat kl. 15.00.   Bestilling av mat gjør at vi må ha påmeldingsfrist.

Elever som ikke er påmeldt innen "fristen" har selvfølgelig anledning til å delta, men vi kan ikke garantere mat til disse.

Spennende oppdrag for NTNU

Den ene klassen i Markedsføring og ledelse fikk et spennende og relevant oppdrag fra NTNU.

Reiselivsklassen på oppdrag for FRAM.

Elevene gjennomførte i september kvalitetskontroll av rundturen «Travel like the locals», som har vært en stor suksess denne sesongen.

Ny timeplan

Ny oppdatert timeplan - gjeldende fra 12.09.-  ligger som pdf-fil under Informasjon. (->Skoleåret/Planer)

Lenke direkte til publiserte timeplaner (åpnes i nytt bilde).

Elevenes personlige timeplan ligger i Skolearena.

I tillegg finner elever og ansatte timeplaner og annen nyttig informasjon i Fronter.

Til elever - spørsmål og svar om fraværsgrensen

Kunnskapsdepartementet har utarbeidet denne veiledningen til elever.

I tillegg har de opprettet denne bloggen til elever.

Nytt skoleår og nye førsteklassinger på idrett!

Mandag 22. august var det 54 spente elever som møtte i øvre gym. 54 nye elever som var klare for et nytt kapittel. Et nytt kapittel på idrettslinja ved Ålesund videregående skole.