Ålesund VGS > NYHETER

Viktig informasjon om inntak til skoleåret 2019/2020.

I år blir det ikke sendt ut svarkort og purrekort etter 1. inntaket slik som det har vært gjort tidligere.

1.INNTAKET – SVARFRIST 12. JULI

Søkerne vil få melding på sms og e-post fra inntakskontoret ca. 5. juli når inntaket er klart med melding om å logge på vigo.no for å registrere svar innen fristen 12. juli.

Privatisteksamen - oppmøte skriftlig eksamen

Senest kl. 8:30 skal kandidaten være på plass i eksamenslokalet. Privatister må huske legitimasjon.

Oversikt over oppmøtested ligger HER! (under Eksamen / Privatist / Praktisk informasjon).

Vel møtt og lykke til med eksamen!

Markedsføringklassen på studietur til Stranda

Fredag 12. april var markedsføringklassen på Stranda.

Privatisteksamen - informasjon om oppmøte muntlig eksamen

Oppmøte kl. 14:30 - dersom ikke annet er avtalt. Eksamen begynner kl. 15:00.

Til finalen i makrokonkurransen 2019

Anna Lovise Einarsen og Malin Erstad fra Latinskolen har kvalifisert seg til finalen i Makrokonkurransen 2019. Jentene går på studiespesialisering Vg3 og har programfaget samfunnsøkonomi 2.

Elever med internasjonal arbeidserfaring - styrker næringslivet i regionen!

Elevene på Salg, service sikkerhet vg2 ved Ålesund vgs. er nylig kommet hjem fra et tre uker langt opphold på Gran Canaria støttet av Erasmus+.

Vg2 idrett på vintertur

2. klasse idrett har vært på vintertur til Stordalen. Vått vær, men topp stemning!

Vg2 tysk var i forrige uke på studietur til Berlin i Tyskland

Elevene fikk besøke en idrettsskolen "Sportschule am Olympiastadion" i Berlin. Og de har lært om Berlinmuren – både oppbygging og fall. De har også besøkt Riksdagen og den nordiske ambassaden – og ikke minst – fått oppleve fotballkamp på hjemmebanen til Hertha-Berlin.

Elevene har skrevet blogg fra turen, som kan leses her:

Har du lyst å være eksamensvakt?

Vi søker etter flere eksamensvakter og datavakter til vårens eksamen.

Opplæring blir gitt og nye vakter blir satt i team sammen med erfarne vakter.

Språkreise til Tyskland

Vg2-elevene som har valgt tysk som 2. fremmedspråk er i disse dager på språkreise i Berlin.