Ålesund VGS > NYHETER

Beredskapsplan Covid-19 for Ålesund vgs - Gult nivå

Beredskapsplanen bygger på oppdaterte nasjonale og fylkeskommunale føringar. I særleg grad gjeld «Covid-19-epdemien: Veileder i smittevern for ungdomskole og videregående skole» frå Folkehelseinstituttet.

Ny ordning for datahjelp

Det er ny ordning for datahjelp for elever og ansatte. Det er flere måter å kontakte "Team Brukeroppleving":

• Selvbetjeningsportalen: selvbetjening.mrfylke.no
  • E-post: support@mrfylke.no
  • Chat: mrfylke.no/intranett - grønn knapp nederst
  • Ring 71 28 03 33

Foreldremøter på Vg1

Vi inviterer med dette føresette til elevar på Vg1 til foreldremøte. På grunn av covid-19-situasjonen ber vi om at berre ein forelder per elev møter, i tillegg til at vi deler opp og arrangerer fleire foreldremøte enn vanleg.

Korona-informasjon til elevar og foreldre

Endeleg er det klart for oppstart av nytt skoleår! Vi er opptatt av at alle skal få ein trygg og god skolestart, og har gode planar for det. Her kjem generell info om kva vi gjer for å hindre smitte av covid-19.

Klart for skolestart

Mandag 17. august er det klart for skolestart. Her er tidspunkta for når ulike trinn skal møte, og hvor.  Oppdatering 13.08. Tidspunkt er endret for VG1 Naturbruk og 3SS/4SS.

Søking utenom ordinært inntak - skolens lokale venteliste

Det er mulig å få elevplass utenom ordinært inntak dersom vi har ledig kapasitet. Hvis du ønsker å stå på skolens lokale venteliste kan du klikke på ønsket programområde under og fylle ut digitalt søknadsskjema.

Viktig informasjon om inntak til skoleåret 2020/2021.

Det blir ikke sendt ut svarkort og purrekort etter 1. inntaket slik som det har vært gjort tidligere.

1.INNTAKET – SVARFRIST 10. JULI

Søkerne vil få melding på sms og e-post fra inntakskontoret ca. 3. juli når inntaket er klart med melding om å logge på vigo.no for å registrere svar innen fristen 10. juli.

Klage på standpunktkarakter

Her finner du informasjon om klage på standpunktkarakterer. (Lenke til informasjonsside på mrfylke.no).

Klagefristen er 10 dager fra karakterene ble offentliggjort.

Privatister sensur, klagerett og dokumentasjon

Sensuren er klar og privatister vil finne resultatet på privatistweb. Tekniske problem i Privatistweb gir en forsinkelse, men karakterene skal bli synlig i løpet av mandag 22.06.
Klagefrist er 10 dager fra karakteren er offentliggjort.

Privatister som ønsker å få resultatet på et kompetansebevis eller vitnemål kan sende bestilling ved å fylle ut skjemaet på denne siden. Viktig at du leser informasjonen før du sender inn skjemaet.

Lenke til klageskjema skriftlig eksamen.

Sommerhilsen fra helsesykepleierne i Ålesund kommune

Helsesykepleierne i Ålesund kommune har laget en sommerhilsen til ungdommene

Helsestasjon for ungdom er åpen hver onsdag i sommer fra kl. 16:00 - 19:00.

@hfuaalesund