Ålesund VGS > NYHETER

It`s about time

Billedkunstner og fagarbeider Hilde Rosenberg Barmani og elever på Medier og kommunikasjon med utstilling på "Mottaket". Det handler om tid.

72288407_465372587406333_5872034232884264960_o

Hospitering uke 46

Velkommen til hospitering på Ålesund videregående skole fra mandag 11. november - fredag 15. november.

Informasjon til privatister

Den 2. oktober ble det sendt E-post til alle privatister med informasjon om oppmeldte fag og eksamensdato. I tillegg ble det sendt SMS.

Nye utdanningsprogram fra 2020-21

Fra høsten 2020 tilbyr Ålesund vgs to nye utdanningsprogram.

Les meir

Elever som har behov for tilrettelegging av prøver og eksamen må søke innen 1. november

Elever som har behov for ekstra tid eller annen tilrettelegging av prøver og eksamen må huske å sende søknad innen 1. november.

Det må sendes ny søknad hvert skoleår.

Velkommen til foreldremøte for Vg2 - onsdag 4.september

Vi kallar med dette inn til orienteringsmøte for føresette til elevar på Vg2. Nokre av dykk kjenner skolen godt, mens andre ikkje har hatt elevar hos oss tidlegare. Begge kategoriar føresette er velkomne, og det er fint for oss å møte dykk alle. Elevane er også velkomne, aleine eller saman med føresette.

Velkommen til orienteringsmøte Vg1

Endeleg er vi i gong med skoleåret! Ekstra kjekt er det å ta imot nye Vg1-elevar. Mykje er nytt både for elevar og føresette, og vi inviterer derfor til eit tidleg orienteringsmøte for både elevar og føresette.

Valg av 2. fremmedspråk

På grunn av mye feilvalg - ser vi oss nødt til å kjøre en ny runde med valg av 2. fremmedspråk

Avdelingsleder Eva Knutsen vil orientere elever på Vg1 om skolens tilbud før elevene skal fylle ut skjema for valg av 2. fremmedspråk.  Denne orienteringen blir gjennomført en av de første skoledagene.

Klart for skolestart

Mandag 19. august er det klart for skolestart. Her er tidspunkta for når ulike trinn skal møte, og hvor.

Les meir

Søking utenom ordinært inntak - skolens lokale venteliste

Det er mulig å få elevplass utenom ordinært inntak dersom vi har ledig kapasitet. Hvis du ønsker å stå på skolens lokale venteliste kan du klikke på ønsket programområde under og fylle ut digitalt søknadsskjema.