Ålesund VGS > NYHETER

Informasjon til privatister som skal ha muntlig eksamen

Hvert fag har egen inngang - følg skiltingen. Privatister får sms med informasjon om oppmøtetid og inngang/rom. Det er viktig at skiltingen blir respektert.  Det er markert på bildet hvor inngangen til hvert forberedelsesrom er.

Russisk muntlig - eksamen blir på avd. Volsdalsberga.

En novemberdag på sjøen med naturbruk

Bli med naturbrukselevene på linefiske med M/S Tare.  Dagens fangst ble 2 fine kveiter og noen langer.

Bifangsten - skater, pigghå og flekkhå - ble levert til Atlanterhavsparken.

Informasjon til privatister

Det er mange som henvender seg til skolen med spørsmål om privatisteksamen. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her på skolens nettside, ber vi om at du fyller ut kontaktskjemaet du finner nedenfor på denne siden, så vil noen fra skolens eksamenskontor ta kontakt med deg.

Elevundersøkelsen - informasjon til foresatte

Elevundersøkelsen 2020 blir gjennomført i perioden 14.10 til og med 6.11.

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel om skolen.  Informasjon til foresatte om undersøkelsen ligger i dokumentet som er vedlagt denne saken.

Beredskapsplan Covid-19 for Ålesund vgs - Gult nivå

Beredskapsplanen bygger på oppdaterte nasjonale og fylkeskommunale føringar. I særleg grad gjeld «Covid-19-epdemien: Veileder i smittevern for ungdomskole og videregående skole» frå Folkehelseinstituttet.

Ny ordning for datahjelp

Det er ny ordning for datahjelp for elever og ansatte. Det er flere måter å kontakte "Team Brukeroppleving":

• Selvbetjeningsportalen: selvbetjening.mrfylke.no
  • E-post: support@mrfylke.no
  • Chat: mrfylke.no/intranett - grønn knapp nederst
  • Ring 71 28 03 33

Foreldremøter på Vg1

Vi inviterer med dette føresette til elevar på Vg1 til foreldremøte. På grunn av covid-19-situasjonen ber vi om at berre ein forelder per elev møter, i tillegg til at vi deler opp og arrangerer fleire foreldremøte enn vanleg.

Korona-informasjon til elevar og foreldre

Endeleg er det klart for oppstart av nytt skoleår! Vi er opptatt av at alle skal få ein trygg og god skolestart, og har gode planar for det. Her kjem generell info om kva vi gjer for å hindre smitte av covid-19.

Klart for skolestart

Mandag 17. august er det klart for skolestart. Her er tidspunkta for når ulike trinn skal møte, og hvor.  Oppdatering 13.08. Tidspunkt er endret for VG1 Naturbruk og 3SS/4SS.

Søking utenom ordinært inntak - skolens lokale venteliste

Det er mulig å få elevplass utenom ordinært inntak dersom vi har ledig kapasitet. Hvis du ønsker å stå på skolens lokale venteliste kan du klikke på ønsket programområde under og fylle ut digitalt søknadsskjema.