Ålesund VGS > NYHETER

Slik klager du på eksamenskarakter

• Elever bør rådføre seg med en faglærer før det blir levert klage.
  • Klagen gjøres skriftlig.
  • Klagen sendes/leveres skolen. E-postadresse: alesund.vgs@mrfylke.no
  • Du trenger ikke begrunne klagen.

Informasjon til elever og foresatte om undervisningsevalueringen 2019

I perioden onsdag 20.11 til fredag 13.12 gjennomføres årets undervisningsevaluering. Mer informasjon finner du her (lenke til mrfylke).

Informasjon til privatister

Oversikt over hvor og når du skal møte til eksamen:

Eksamen > Privatist > Praktisk informasjon

Malaikadag 30.oktober

I morgen, 30.oktober, skal elevene ved Ålesund videregående skole ha en arbeidsdag for å samle inn penger til NSP Aid.

It`s about time

Billedkunstner og fagarbeider Hilde Rosenberg Barmani og elever på Medier og kommunikasjon med utstilling på "Mottaket". Det handler om tid.

72288407_465372587406333_5872034232884264960_o

Hospitering uke 46

Velkommen til hospitering på Ålesund videregående skole fra mandag 11. november - fredag 15. november.

Informasjon til privatister

Den 2. oktober ble det sendt E-post til alle privatister med informasjon om oppmeldte fag og eksamensdato. I tillegg ble det sendt SMS.

Nye utdanningsprogram fra 2020-21

Fra høsten 2020 tilbyr Ålesund vgs to nye utdanningsprogram.

Les meir

Elever som har behov for tilrettelegging av prøver og eksamen må søke innen 1. november

Elever som har behov for ekstra tid eller annen tilrettelegging av prøver og eksamen må huske å sende søknad innen 1. november.

Det må sendes ny søknad hvert skoleår.

Velkommen til foreldremøte for Vg2 - onsdag 4.september

Vi kallar med dette inn til orienteringsmøte for føresette til elevar på Vg2. Nokre av dykk kjenner skolen godt, mens andre ikkje har hatt elevar hos oss tidlegare. Begge kategoriar føresette er velkomne, og det er fint for oss å møte dykk alle. Elevane er også velkomne, aleine eller saman med føresette.