Ålesund VGS > NYHETER

Privatisteksamen - informasjon om oppmøte muntlig eksamen

Oppmøte kl. 14:30 - dersom ikke annet er avtalt. Eksamen begynner kl. 15:00.

Til finalen i makrokonkurransen 2019

Anna Lovise Einarsen og Malin Erstad fra Latinskolen har kvalifisert seg til finalen i Makrokonkurransen 2019. Jentene går på studiespesialisering Vg3 og har programfaget samfunnsøkonomi 2.

Elever med internasjonal arbeidserfaring - styrker næringslivet i regionen!

Elevene på Salg, service sikkerhet vg2 ved Ålesund vgs. er nylig kommet hjem fra et tre uker langt opphold på Gran Canaria støttet av Erasmus+.

Vg2 idrett på vintertur

2. klasse idrett har vært på vintertur til Stordalen. Vått vær, men topp stemning!

Vg2 tysk var i forrige uke på studietur til Berlin i Tyskland

Elevene fikk besøke en idrettsskolen "Sportschule am Olympiastadion" i Berlin. Og de har lært om Berlinmuren – både oppbygging og fall. De har også besøkt Riksdagen og den nordiske ambassaden – og ikke minst – fått oppleve fotballkamp på hjemmebanen til Hertha-Berlin.

Elevene har skrevet blogg fra turen, som kan leses her:

Har du lyst å være eksamensvakt?

Vi søker etter flere eksamensvakter og datavakter til vårens eksamen.

Opplæring blir gitt og nye vakter blir satt i team sammen med erfarne vakter.

Språkreise til Tyskland

Vg2-elevene som har valgt tysk som 2. fremmedspråk er i disse dager på språkreise i Berlin.

Arbeidspraksis på Gran Canaria

I tre uker skal 8 elever fra linjen salg, service og sikkerhet jobbe og gå skole på Hotel Escuela Santa Brigida. Her får de jobbe med kundebehandling, markedsføring, booking og servering. De får også et ukes kurs i grunnleggende spansk.

2019 er Grisens år

Vg1 kinesisk feirer KINESISK NYTTÅR med fine plakater og god stemning. Mye gøy som skjer på fagdagen!

Klikk på bildene for å se de i stort format.

Åpen kveld 6. februar

Ålesund videregående skole inviterer foresatte og elever på 10. trinn til Åpen kveld onsdag 6. februar. Dette gjelder for begge våre to lokaliteter Latinskolen og Volsdalsberga.