Ålesund VGS > Informasjon > Foresatte

Informasjon til deg som er foresatt

Skolen ønsker god kontakt med deg som foresatt. Vi tilbyr blant annet informasjons- og kontaktmøter. Du kan også få tilgang til Skolearena.

Kalender, prøveplan og generell informasjon

I Itslearning har elevene mellom annet kalender, lekseplaner og innleveringer. Foresatte har ikke egen innlogging til Itslearning. Innsyn i arbeid på Itslearning må foregå i samarbeid med eleven etter at denne har logget seg på.

Prøveplaner ligger åpent på nett. Oversikt over klassens prøveplan finner du her.

Fravær og karakterer i Skolearena

I Skolearena kan du få «foresattetilgang» til elevens vurdering/karakter og fravær. Klikk på Tilgang for foresatte for å registrere deg som ny bruker. Der sender du inn en forespørsel, så vil kontaktlæreren gi deg tilgang. Du får melding på e-post når du kan begynne å bruke Skolearena.

Her kan du lese mer om foreldresamarbeid.

Foresatte