Lærebøker på Ålesund vgs

Alle elever har krav på gratis lærebøker. Skolebiblioteket administrerer både utlån og innlevering.

Alle elever ved skolen har  krav på gratis lærebøker. Skolebiblioteket administrerer utlån og innlevering.

Lærebøkene skal leveres tilbake når skoleåret er slutt eller ved avbrudd. Skolen følger Møre og Romsdal fylkeskommune sitt reglement. Hvis bøkene ikke blir levert, blir det sendt tre purringer, en pr. post og to på E-post. Du må selv passe på at du er registrert med rett E-postadresse. Det gjør du i Mappa mi eller i skranken på biblioteket. Bøker som ikke blir levert etter tre purringer, skal erstattes. Det blir satt en siste innleveringsdato. Denne kan variere fra år til år og blir lagt ut på Fronter i god tid før skoleslutt.
Kontakt biblioteket hvis du ikke får levert bøkene innen fristen.

Husk å skrive navn i boka og pass på at bøker ikke blir byttet underveis. Du er ansvarlig for bøkene du har lånt. Derfor må du passe på at du leverer de bøkene du har lånt og ikke noen andres.

Privatister kan låne bøker, så lenge skolebiblioteket har ledige eksemplar og skolens elever har fått de bøkene de skal ha.

Idrettsfag:

Studiespesialisering:

Creo:

Påbygging:

Programfag:

Medier og kommunikasjon:

Naturbruk:

Service og samferdsel:

• Vg1
  • Vg2 IKT
  • Vg2 Reiseliv
  • Vg2 Salg, Service og Sikkerhet